Kwaliteit

Als autoschadeherstelbedrijf overtuig je het publiek van je kwaliteiten door lidmaatschap van kwaliteitsverenigingen. Keram Schadeherstel is lid van zowel FOCWA als Schadegarant. Deze erkenningen onderstrepen de kwaliteiten van het werk van Keram Schadeherstel. Niet voor niets dat we als een van de eerste schadeherstel bedrijven werken volgens de HIQURE normen van FOCWA en hier voor gecertificeerd zijn.

Het lidmaatschap van FOCWA op zich getuigt al van kwaliteit. Daarnaast geeft het FOCWA Garantiebewijs zekerheid betreffende de kwaliteit van de uitgevoerde reparatie. U heeft, onder bepaalde voorwaarden, een garantie van twee jaar of langer op de herstelde delen, uitgevoerd door Keram Schadeherstel.

De stichting Schadegarant behartigt de zakelijke belangen inzake autoschadeafwikkeling voor een groot aantal verzekeringsconcerns. Deze stichting houdt toezicht op de merkgarantie. Dit betekent dat de schade door of onder supervisie van de merkdealer wordt hersteld, conform de hoge eisen die autofabrikanten hieraan stellen. Het niveau van de kwaliteit van Keram Schadeherstel wordt dus constant gecontroleerd door twee professionele brancheorganisaties.

Naast dat Keram Schadeherstel kwaliteit biedt door aangesloten te zijn bij verschillende organisaties en werken ze ook alleen maar met originele merkproducten waardoor ze een hoge kwaliteit kunnen waarborgen.