Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

WELKOM BIJ KERAM
  

INTRODUCTIE NIEUWE BMW 3 SERIE SEDAN, BMW Z4 ROADSTER EN BMW 8 SERIE CABRIO.

ZATERDAG 9 MAART BIJ KERAM MAASTRICHT.

   
Op zaterdag 9 maart a.s. komen twee werelden van BMW samen in onze showroom in Maastricht-Airport.
Keram presenteert dan de BMW 3 Serie Sedan, een echte rijders auto en twee absolute krakers in het cabrio segment: de BMW Z4 Roadster en de BMW 8 Serie Cabriolet.
  
Wij nodigen u van harte uit om op deze dag tussen 10.00 en 17.00 uur onze showroom te bezoeken. U wordt geheel in stijl ontvangen met in de ochtend verse koffie en een heerlijk stuk Limburgse vlaai. In de middag verzorgt Angie Bischops middels ‘Live Cooking’ heerlijke mondvermaakjes midden in de showroom tussen de nieuwe BMW 3 Serie, Z4 en 8 Serie Cabriolet. Verder is er een heuse smoothiebar -powered by Blond to Go- en wordt er uiteraard ook een goed glas wijn -uit de wijnkelder van Winestyle- geschonken.
  
Graag tot ziens op zaterdag 9 maart a.s. in onze showroom in Maastricht-Airport.
   

“Met de zevende generatie begint voor de BMW 3 Serie ook een nieuw hoofdstuk in de BMW vormtaal:duidelijke vormen en elegante oppervlakken verrijken de ‘aangeboren’ dynamiek met een moderne uitstraling.” Adrian van Hooydonk, hoofd BMW Group Design
  

   

“Hoe bochtiger de weg, hoe meer rijplezier. Deze roadster voelt zich net zo thuis op Sunset Boulevard als op Laguna Seca Raceway. En het is de enige in zijn klasse met een zescilinder in lijn.”
Klaus Fröhlich, lid van de Raad van Bestuur van BMW AG, verantwoordelijk voor Ontwikkeling.
     

  

“Met zijn krachtige V8 is deze luxe cabriolet klaar voor de reis van uw leven. De perfect geïsoleerde softtop opent met een druk op de knop. Een onzichtbare automatische rolbeugel geeft daarbij een veilig gevoel.” Peter Haug, Directeur Marketing BMW Group Nederland
    

  

*Keram verloot -onder alle kopers van een nieuwe BMW 3 Serie, BMW Z4 Roadster of BMW 8 Serie Cabrio op zaterdag 9 maart- een BMW Z4 Roadster om gedurende het zomerseizoen mee te rijden. Keram houdt hierbij de meteorologische zomerperiode aan die duurt van 21 juni tot 23 september. Deze BMW Z4 Roadster wordt kosteloos ter beschikking gesteld. U hoeft alleen maar te tanken en te genieten! Met de winnaar wordt persoonlijk contact opgenomen.