BMW_X4M_Voorkant_1180x1180_Keram
BMW_X4M_Voorkant_1180x1180_Keram

HIGHLIGHT VAN DE WEEK

OP ZOEK NAAR JOU!

Ben jij een monteur die auto's graag in absolute topconditie houdt? Heb je een passie voor auto's en werk je het liefst in een hypermoderne werkplaats? Ontdek dat onze vacatures voor autotechnicus.

Neem een kijkje bij onze vacatures en wie weet zien ontmoeten we elkaar snel!

Keram_BMW_Onderhoud_Hero_2560x1280_Keram

ACTIES.

BMW_iX_Interieur_1520x1014

WELKOM BIJ KERAM

UW BMW DEALER MET DÉ PERSOONLIJKE TOUCH.

Als klant bij Keram kunt u rekenen op de allerbeste persoonlijke service. Sinds onze oprichting in 1966 staat u als klant centraal binnen onze organisatie. Vanuit onze twee vestigingen in Heerlen en Maastricht bedienen we u graag bij de aankoop, het onderhoud en service van uw BMW. 

Zo adviseren we u graag in onze showroom en online over onze prachtige modellen. Zo kunnen we samen een weloverwogen keuze maken die perfect aansluit op uw behoeften. Heeft u uw droomauto gevonden? Dan ontzorgen we u volledig op het gebied van onderhoud en service aan uw BMW. Wanneer uw BMW toe is aan onderhoud, een nieuwe apk of een software update brengen wij u automatisch op de hoogte. U plant vervolgens eenvoudig een werkplaatsafspraak in en geniet tijdens het werkplaatsbezoek van representatief vervangend vervoer. 

Bekijk ook onze webshop waar we originele BMW onderdelen aanbieden tegen scherpe tarieven en snelle levertijden.