Keram-BMW-Motorrad-Maastricht-Wintertijd-Header-Mobiel-V2
Keram-BMW-Motorrad-Maastricht-Wintertijd-Header-Mobiel-V2

WINTERTIJD.

Keram Motorrad helpt u de winter door!

WINTER? CHECK!

Of u nu gedurende de winter lekker doorrijdt op uw machine of hem stalt, bij Keram Motorrad is het nú extra aantrekkelijk om het onderhoud aan uw motorfiets te laten uitvoeren. Wij hebben namelijk meerdere aantrekkelijke acties deze winter. Benieuwd welke? Lees dan snel verder op deze pagina en kom de winter door met Keram Motorrad.

CHECKEN MAAR!

WINTERCHECK.

Uw BMW Motorfiets in topconditie houden tijdens de winter? Dat kan met de Wintercheck bij Keram Motorrad. Wij controleren uw BMW Motor op 15 essentiële punten zodat u veilig en betrouwbaar onderweg blijft. Voor slechts € 44,95 neemt u het zekere voor het onzekere. Bovendien krijgt u een originele BMW Motorrad Thermosfles t.w.v. € 35,- cadeau. 

BMW-Motorrad-Thermosfles-Motor

KEUZE UIT TWEE ACTIES.

ONDERHOUD.

Laat u gedurende de winterperiode een grote onderhoudsbeurt uitvoeren bij Keram Motorrad dan heeft u keuze uit twee acties. Zo kunt u, als uw motor ouder is dan 5 jaar, één jaar BMW Pechhulp afsluiten voor slechts € 10,- in plaats van € 89,-. Met Verlengde Pechhulp is deskundige hulp altijd in de buurt en wordt u vakkundig geholpen.

Is uw motor jonger dan 5 jaar dan kunt u kiezen voor een Keram Motorrad Webshop waardecheque t.w.v. € 25,-. De Keram Motorrad Webshop heeft het grootste online aanbod van originele BMW Motorrad onderdelen, accessoires en lifestyle artikelen. 

OP EN NEER.

HAAL-EN BRENGSERVICE.

Tijdens de winterperiode biedt Keram Motorrad u, in combinatie met een onderhoudsbeurt, gratis haal- en brengservice aan binnen een straal van 50 kilometer.  Wilt u gebruik maken van de haal- en brengservice dan kunt u dat aangeven in onze werkplaatsplanner.

Keram-BMW-Motorrad-Haal-Brengservice
Keram-BMW-Motorrad-Gear-and-Garment

HOGE KORTINGEN.

UITVERKOOP!

We hebben uitverkoop op de uitlopende BMW Ride & Style / Gear & Garment collectie 2022. Kom snel langs want onze winkelvoorraad wordt per direct aangeboden met kortingen oplopend tot wel 50%. Kom snel langs, want op = op.

MAANDAANBIEDING.

PRODUCT VAN DE MAAND.

Zit er lekker warmpjes bij het BMW Motorrad Product van de Maand. In de maand november zijn onze nekwarmers namelijk extra scherp geprijsd. Voorkom koude ritjes en bestel direct uw nekwarmers met korting in onze webshop.

BMW-Nekwarmers-BMW-Motorfiets
Keram-BMW-Motorrad-Showroom-Header-Desktop

ULTIEME KERSTCADEAU?

SERVICE INCLUSIVE ACTIE.

Koopt u nog voor de Kerstdagen een nieuwe BMW Motorfiets bij Keram Motorrad dan profiteert u van mooi voordeel. Voor een symbolisch bedrag van slechts € 1,- krijgt u drie jaar lang of 30.000 km onderhoud bij uw BMW Motorfiets. Dat is pas zorgeloos genieten van een geheel nieuwe BMW Motorfiets.