R-1250-RS-Voorkant-1180x1180
R-1250-RS-Voorkant-1180x1180

BMW R 1250 RS.

Ontdek 'm bij Keram.

LINKERBAAN TOURER.

SPORTIEF TOUREN.

Elke rit wordt bepaald door twee factoren: tijd en weg. Met de BMW R 1250 RS kunt u tijdens elke rit meer weg afleggen. Op de BMW R 1250 RS verplaatst u uzelf niet alleen snel, maar ook uiterst comfortabel. Bent u klaar om over het asfalt te sprinten? Dan is de BMW R 1250 RS de geschikte motor voor u.

Kopen vanaf

€ 18.550


Private lease

€ 395


Financieren

€ 188

FRISSE VERSCHIJNING.

EXTERIEUR.

De nieuw vormgegeven voorkant geeft de BMW R 1250 RS met de volledige LED-koplampen een frisse, sportieve look en kan aerodynamisch wel wat tegenwind hebben. Verder benadrukt de nieuwe motorspoiler de dynamische totaalindruk van de sportrijder.

De symmetrische opstelling van de dubbele koplamp geven de R 1250 RS een evenwichtige en moderne look. De stuurgeometrie zorgt voor een sportieve zitpositie.

OP DE SPORTIEVE TOUR.

PERFORMANCE.

De BMW R 1250 RS beschikt over het fijne koppel van 143 Nm en de 100 kW (136 pk) van de boxermotor brengt u nog sneller op dreef. De innovatieve BMW ShiftCam-technologie biedt u over het hele toerenbereik meer koppel en een indrukwekkende flexibiliteit. Voor een sportieve tourrit is de BMW R 1250 RS de comfortabele machine waar u naar op zoek bent.

PRIVATE LEASE.

Voor een vast bedrag per maand privé een BMW motor leasen. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage die u kiest. U kunt de motor naar wens samenstellen.

ZAKELIJK LEASEN.

Via Operational Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW Motorfiets. Indien gewenst kunt u extra's toevoegen aan het contract zoals een tankpas.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een BMW motor rijden zonder dat u direct een grote investering hoeft te doen? Dan is Financial Lease de constructie die perfect aansluit op uw wensen. 

PRIVÉ FINANCIEREN.

Als particulier een BMW motor aanschaffen zonder dat u direct de volledige aankoopprijs dient te betalen. Met Private Finance van BMW is het mogelijk.