BMW-X1-Zwart-voorkant-mobiel
BMW-X1-Zwart-voorkant-mobiel

FLEX LEASE.

Speciaal voor de nieuwe BMW X1.

UNIEK AANBOD.

FLEXIBEL LEASEN, VOLLEDIGE ZEKERHEID.

Wie er voor kiest om een BMW te leasen gaat voor volledige zekerheid. Of u nu privé gaat leasen of zakelijk, daarin wordt geen onderscheid gemaakt. U gaat een vast bedrag per maand betalen over een vooraf gekozen looptijd van het contract. Maar wat nu als er tussentijds iets gaat veranderen in uw levenssituatie of mobiliteitsbehoefte? Daarvoor is er nu BMW Flex Lease in combinatie met een BMW X1 sDrive18i of BMW X1 sDrive23i. Kiest u voor een van deze X1 uitvoeringen dan kunt u voor € 25,- per maand de Flex Lease optie in uw overeenkomst opnemen. Hierdoor kunt u één jaar na het ingaan van de overeenkomst op elk gewenst kosteloos de lopende overeenkomst stop zetten. 

BMW-X1-Interieur

FLEX LEASE UITGELEGD VOOR U.

HOE WERKT FLEX LEASE?

Flex Lease is op te nemen in een Private Lease of Operational Lease overeenkomst met een minimale duur van 48 maanden. 1 jaar na start van de overeenkomst kunt u op ieder willekeurig moment het contract laten ontbinden zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. De opzegtermijn bedraagt één maand. Kiest u voor Flex Lease dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Boetevrij opzeggen na 12 maanden
  • Beschikbaar op BMW X1 sDrive18i en BMW X1 sDrive23i
  • € 25,- per maand 
  • Mogelijk bij Private Lease en Operational Lease

WELKE LEASEVORM KIEST U.

MEER INFORMATIE.

Wilt u meer weten over Private Lease en Operational Lease, kies dan onderstaand een van de leasevormen en ontdek wat de voordelen zijn.