BMW_X3_30e_Hybride_Rood_Exterieur_Publiek_Laden_Zijkant_Mobiel_Keram
BMW_X3_30e_Hybride_Rood_Exterieur_Publiek_Laden_Zijkant_Mobiel_Keram

OPLADEN OP HET WERK.

SLIM BEKEKEN.

OPGELADEN NAAR HUIS.

GEBRUIK UW TIJD EFFICIËNT.

Wanneer u uw elektrische of hybride BMW met name voor woon-werk verkeer gebruikt is het handig als u uw BMW op het werk kan opladen. Om op het werk op te laden kunt u gebruik maken van openbare laadpunten of een laadstation dat bij uw werkgeven beschikbaar is.  Geen eigen laadplek op het werk? Zoek eenvoudig met de myBMW app naar een openbaar oplaadpunt in de buurt.

Met de standaard meegeleverde oplaadkabel kunt u uw BMW eenvoudig opladen bij verschillende laadpunten. Het laden van de BMW stopt automatisch wanneer de accu's vol zijn. Hiervan ontvangt u een sein in uw myBMW app.

Laadmogelijkheden creëren.

VOOR WERKGEVERS.

Overweegt u als werkgever een laadstation te plaatsen? Onze samenwerking met Eneco eMobility maakt het aantrekkelijk voor werkgevers om een laadstation te plaatsen. Zo kunnen uw medewerkers en bezoekers op locatie hun elektrische voortuigen opladen.

Denk hierbij aan speciale oplaad-software zoals AC/DC laadpalen, Wallboxen of andere stopcontacten, maar ook aan afrekeningsmogelijkheden voor het thuis en onderweg opladen van dienstauto’s. We adviseren u graag.

BMW_X3_30e_Hybride_Rood_Exterieur_Publiek_Laden_Bovenkant_Keram