BMW-3-Serie-Sedan-hybride-grijs-voorkant-grindpad-laden-laadpaal-thuis-mobiel-keram
BMW-3-Serie-Sedan-hybride-grijs-voorkant-grindpad-laden-laadpaal-thuis-mobiel-keram

THUIS OPLADEN.

OPGELADEN DE WEG OP.

AAN HUIS OPLADEN.

KAN IK THUIS MIJN BMW OPLADEN?

Wanneer u met uw elektrische of hybride BMW op pad bent geweest wilt u natuurlijk dat uw BMW, net als u, thuis weer kan opladen. Hier zijn verschillende oplossingen voor, afhankelijk van uw woonsituatie. Als u een oprit heeft of eigen parkeerplaats kunt u een laadpaal laten installeren. Hierin ondersteunen we u graag samen met onze partner, Eneco eMobility. Hierdoor kunnen we iedereen een passende laadoplossing voor thuis aanbieden.

OPLADEN IN HET OPENBAAR.

PUBLIEK LAADPUNT.

Wanneer u geen eigen laadpunt kunt installeren moet u gebruiken maken van openbare laadpunten. Deze worden geplaatst dor gemeentes zodat iedereen met een elektrische auto de mogelijkheid heeft om op te laden.

Om gebruik te maken van een laadpunt heeft u een laadpas nodig, bijvoorbeeld de BMW Charging Pas. Deze pas geeft toegang tot een groot netwerk van openbare (snel)laadstations. U kunt eenvoudig laadstations vinden via uw navigatiesysteem of de myBMW app.

De BMW Charging pas krijgt u van ons bij de aflevering van uw elektrische BMW.

BMW-3-Serie-Touring-hybride-opladen-straat-keram

THUIS OPLADEN.

EEN EIGEN LAADPUNT.

Een eigen oplaadpunt betekent zorgeloos thuis opladen op priv├ęterrein. U heeft bij BMW de keuze uit twee laadpalen die beiden tot maximaal 22 kWh leveren: De BMW Wallbox Essential en de Alfen Eve Single Pro-line.

BMW WALLBOX ESSENTIAL.

Opladen zonder poespas. Dat is de BMW Wallbox Essential. U maakt gebruik van de Wallbox zonder laadpas en hij is beschikbaar als paal- en wandmodel. De wallbox wordt geleverd met vaste laadkabel van vijf meter. De wallbox wordt het meest gekozen voor priv├ęgebruik.

ALFEN EVE SINGLE PRO-LINE.

De Alfen Eve Single Pro-line lijkt qua werking op een publiek laadpunt. Het opladen begint wanneer u de laadpas voor de laadpaal houd. Het laadpunt is via een simkaart verbonden met Eneco eMobility. U betaalt maandelijks voor de gebruikte stroom. Hierdoor is deze paal met name interessant voor zakelijke rijders.

 

het proces

INSTALLATIE VAN DE LAADPAAL.

Als u heeft gekozen welke laadoplossing het best bij u past kan het aanvraagtraject beginnen.

  1. Wij verzamelen uw gegevens en sturen deze door naar Eneco eMobility.
  2. U kiest via een mail tussen de BMW Wallbox Essential of de Alfen Eve Single Pro-line.
  3. U krijgt toegang tot de online aanvraagomgeving van Eneco eMobility.
  4. U geeft uw wensen en locatie-informatie door in deze online aanvraagomgeving.
  5. U ontvangt van Eneco een offerte op maat.
  6. Na goedkeuring van de offerte wordt de opdracht tot installatie gegeven. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.
  7. De installateur neemt contact met u voor het maken van een installatie afspraak. Deze installatie duurt maximaal een halve dag.

De doorlooptijd van het installatieproces vanaf stap 3 tot de plaatsing van uw laadpunt ligt tussen de 3 en 5 weken.