BMW-5-Serie-Touring-zwart-voorkant-rijdend-woonwijk-header-mobiel
BMW-5-Serie-Touring-zwart-voorkant-rijdend-woonwijk-header-mobiel

BMW FINANCIAL LEASE.

ZAKELIJK FINANCIEREN BIJ KERAM.

BMW VAN DE ZAAK.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Met BMW Financial Lease financiert u uw volgende BMW zakelijk. U kiest hierbij een vaste looptijd tegen een vast maandtarief. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

BMW Financial Lease is bijzonder interessant voor zakelijk BMW rijders die de BTW kunnen verrekenen. De investering kan namelijk buiten de normale bedrijfsfinanciering gehouden worden. Lees verder voor nog meer voordelen van BMW Financial Lease.

GENIET VAN ZEKERHEID.

VOORDELEN BMW FINANCIAL LEASE.

✔ Keuze uit een nieuwe BMW of BMW Occasion uit ons Premium Selection aanbod.
✔ Maandbedrag kan verlaagd worden met aanbetaling en/of slotsom.
✔ De BMW staat op uw bedrijfsbalans.
✔ Rente- en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar.
✔ Vaste looptijd en rente waardoor de kosten budgetteerbaar zijn.
✔ Onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en verzekering in eigen beheer.
✔ Onbeperkt aantal kilometers.

BMW-Velg-Close-Up

MAAK UW KEUZE.

EEN NIEUWE BMW FINANCIEREN OF TOCH EEN BMW OCCASION?

NIEUWE BMW.

Uw nieuwe BMW financiert u tijdelijk al tegen het scherpe rentetarief van 7,99% i.c.m. Top Cover verzekering. Hiermee is uw nieuwe BMW helemaal gedekt en hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Liever een andere autoverzekering? Dan is het rentepercentage van uw nieuwe BMW 8,49%

BMW OCCASION.

Een gebruikte BMW financiert u al tegen een rentetarief van slechts 7,99% i.c.m. Top Cover verzekering. Hiermee is uw BMW occasion volledig gedekt dankzij een WA + Volledig Casco dekking. Liever financieren zonder BMW Top Cover verzekering? Dan is het rentepercentage 8,49%.

Financieren nieuwe BMW: De rente van 7,49% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 8,49%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 november 2022.

Financieren BMW occasion: De rente van 7,49% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco). Geldt enkel bij de aanschaf van een BMW occasion. Zonder verzekering is de rente 8,49%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 november 2022.

Financieren BMW iX40: De rente van 3,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW iX40. Zonder verzekering is de rente 4,99%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 november 2022.

De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand november 2022.

De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Private Finance. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services Nederland B.V. en is ingeschreven bij de AFM onder nummer 12043616 als geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 16036186. BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services Nederland B.V.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.