BMW-2-Serie-Gran-Coupé-grijs-rijdend-achterkant-mobiel-header
BMW-2-Serie-Gran-Coupé-grijs-rijdend-achterkant-mobiel-header

BMW PRIVATE FINANCE.

PARTICULIER FINANCIEREN VAN UW BMW BIJ KERAM.

KIES VOOR SPREIDING.

ONTDEK BMW PRIVATE FINANCE.

Wanneer u als particulier uw volgende BMW wilt financieren kiest u voor Private Finance. Zo spreid u de aanschafprijs voor uw nieuwe of gebruikte BMW over een periode van 12 tot 60 maanden tegen een vast maandbedrag, afhankelijk van de looptijd van uw financiering.

ONTDEK PRIVATE FINANCE.

DE VOORDELEN.

✔ U kunt zowel een nieuwe als een gebruikte BMW privé financieren.
✔ U gaat uw BMW terugbetalen tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rentetarief.  
✔ Na betaling van de laatste termijn bent u eigenaar van de BMW.
✔ Het aantal kilometers dat u rijdt kent geen beperking.
✔ Tussentijds aflossen is mogelijk tegen betaling.
✔  U kunt het maandbedrag verder verlagen met een aanbetaling en/of slotsom.
✔ Onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en verzekering houdt u in eigen beheer.

BMW-2-Serie-Interieur-Rood-Panoramadak

UW VOLGENDE BMW.

NIEUWE BMW OF GEBRUIKTE BMW?

NIEUWE BMW.

Uw nieuwe BMW financiert u tijdelijk al tegen het scherpe rentetarief van 6,49% i.c.m. Top Cover verzekering. Hiermee is uw nieuwe BMW helemaal gedekt en hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Liever een andere autoverzekering? Dan is het rentepercentage van uw nieuwe BMW 7,49%

BMW OCCASION.

Een gebruikte BMW financiert u al tegen een rentetarief van slechts 6,49% i.c.m. Top Cover verzekering. Hiermee is uw BMW occassion volledig gedekt dankzij een WA + Volledig Casco dekking. Liever financieren zonder BMW Top Cover verzekering? Dan is het rentepercentage 7,49%.

IN DETAIL UITGEWERKT.

REKENVOORBEELD.

Contante waarde (aanschafprijs): € 40.000,00
Contante betaling (aanbetaling): € 10.000,00
Totale kredietbedrag: € 30.000,00
Duur van de kredietovereenkomst (maanden): 48
Jaarlijkse kostenpercentage: 6,49%
Termijnbedrag: € 436,78
Slotsom: € 15.000,00
Totale door u te betalen bedrag: € 35.965,45
Vaste debetrentevoet: 6,49%

Financieren nieuwe BMW: De rente van 6,49% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 7,49%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2022.

Financieren BMW occasion: De rente van 6,49% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco). Geldt enkel bij de aanschaf van een BMW occasion. Zonder verzekering is de rente 7,49%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2022.

Financieren BMW iX40: De rente van 3,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW iX40. Zonder verzekering is de rente 4,99%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2022.

De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand juni 2022.

De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Private Finance. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services Nederland B.V. en is ingeschreven bij de AFM onder nummer 12043616 als geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 16036186. BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services Nederland B.V.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.