BMW_7_Serie_60e_Hybride_Grijs_Exterieur_Rijdend_Zijkant_Keram_1180x1180
BMW_7_Serie_60e_Hybride_Grijs_Exterieur_Rijdend_Zijkant_Keram_1180x1180

DE BMW 7 SERIE.

Ontdek hem nu bij Keram.

IN STIJL OP WEG.

PURE ELEGANTIE.

Met de BMW 7 Serie geniet u van elke kilometer die u maakt. Of u nu achter het stuur zit of zich laat rijden. De BMW 7 Serie kenmerkt zich met zijn luxueus comfort, geweldige rijdynamiek en topprestaties. Voorzien van de laatste technologiën om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Voor het eerst nu ook als volledig elektrisch model beschikbaar als BMW i7.

Kopen vanaf

€ Volgt later


Private lease

€ Volgt later


Financieren

€ Volgt later


Netto bijtelling

€ Volgt later

OPVALLEND ONTWERP.

EXTERIEUR.

De markante uitstraling van de BMW 7 Serie gooit hoge ogen. Zijn uitgesproken design zorgt voor een zelfverzekerd voorkomen op de weg.

SUBLIEME AFWERKING.

INTERIEUR.

Wanneer u instapt in de BMW 7 Serie omringt u zichzelf met de mooiste materialen, de fijnste afwerking en modernste technologieën. Denk aan de nieuwe BMW Interaction Bar, waarin belangrijke bedieningselementen subtiel zijn weggewerkt in een aanraakgevoelig, transparant design.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET BESTEADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN UW NIEUWE BMW BIJ KERAM.

Uw BMW verdient de aandacht hij nodig heeft. Wij geven uw BMW de aandacht die hij verdient. Om maximaal te blijven genieten van uw nieuwe BMW is goed onderhoud van belang. Is uw BMW toe aan onderhoud? Dan ontvangt u van ons automatisch een uitnodiging voor onze werkplaats.

MAAK UW BMW PERSOONLIJK.

UITVOERINGEN.

PERFORMANCE.

BMW 7 Serie 750e xDrive
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)360 kW / 489 pk
Acceleratie 0 naar 100 km/u4,9 sec
Elektrische actieradiusTot 89 km

Leverbaar vanaf 2023.

BMW 7 Serie M760e xDrive
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)420 kW / 571 pk
Acceleratie 0 naar 100 km/u4,3 sec
Elektrische actieradiusTot 84 km

Leverbaar vanaf 2023.

DROOMAUTO GEVONDEN.

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW 7 SERIE?

Heeft u interesse in de BMW 7 Serie? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze ruime voorraad. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij één van onze vestigingen om de BMW van uw dromen in het echt te komen bekijken. We laten u graag kennismaken.

PRIVATE LEASE.

Rijd een nieuwe BMW voor een scherp all-in maandbedrag. Stel zelf uw BMW samen. Het maandbedrag is afhankelijk van de looptijd en kilometrage.

OPERATIONAL LEASE.

Lease zakelijk een nieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. Breidt uw leaseovereenkomst optioneel uit met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u de optie van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Koop zakelijk een nieuwe BMW zonder grote eenmalige investering. Betaal de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Privé een nieuwe BMW kopen zonder grote eenmalige investering. Koop uw BMW voor een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente.