BMW_8_Serie_Cabrio_Mat_Grijs_Exterieur_Achterkant_Zijkant_Header_Keram_Mobiel
BMW_8_Serie_Cabrio_Mat_Grijs_Exterieur_Achterkant_Zijkant_Header_Keram_Mobiel

DE BMW 8 SERIE CABRIO.

Ontdek hem nu bij Keram.

VOEL DE VRIJHEID.

VOORUITSTREVENDE LUXE.

Geniet van de vrijheid die de BMW 8 Serie Cabrio biedt. Dankzij zijn luxueuze en buitengewoon comfortabele uitrusting zorgt de BMW 8 Serie Cabrio voor open rijplezier voor alle vier inzittende. Zijn sportieve rijdynamiek en zeer nauwkeurige handling maken hem onmiskenbaar een BMW.

Kopen vanaf

€ 132.715


Private lease

€ 2.155


Financieren

€ 1.255


Netto bijtelling

€ 892

OPVALLEND ONTWERP.

EXTERIEUR.

De BMW 8 Serie Cabrio kent een iconisch design en heeft een uitstekende esthethiek. De grote luchtinlaten inde voorbumper, onderscheidende zijskirts en zijn softtop kenmerken het unieke design van de BMW 8 Serie Cabrio.

INTERIEUR.

Als bestuurder of passagier van de BMW 8 Serie Cabrio geniet u van de mooiste materialen en voortreffelijke afwerking in het interieur van de BMW 8 Serie Cabrio,

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET BESTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN UW NIEUWE BMW BIJ KERAM.

Uw BMW verdient de aandacht hij nodig heeft. Wij geven uw BMW de aandacht die hij verdient. Om maximaal te blijven genieten van uw nieuwe BMW is goed onderhoud van belang. Is uw BMW toe aan onderhoud? Dan ontvangt u van ons automatisch een uitnodiging voor onze werkplaats.

MAAK UW BMW PERSOONLIJK.

UITVOERINGEN.

PERFORMANCE.

BMW 8 Serie 840i
Brandstofverbruik in l/100km8,6 - 8,2
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)245 (333) / 5500-6250
Emissie in g/km197 - 188
BMW 8 Serie M850i xDrive
Brandstofverbruik in l/100km10,9 - 10,8
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)390 (530) / 5500-6000
Emissie in g/km248 - 246
BMW 8 Serie 840d xDrive
Brandstofverbruik in l/100km6,7 - 6,4
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)250 (340) / 4400
Emissie in g/km176 - 168

DROOMAUTO GEVONDEN.

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW 8 SERIE CABRIO?

Heeft u interesse in de BMW 8 Serie Cabrio? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze ruime voorraad. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij één van onze vestigingen om de BMW van uw dromen in het echt te komen bekijken. We laten u graag kennismaken.

PRIVATE LEASE.

Rijd een nieuwe BMW voor een scherp all-in maandbedrag. Stel zelf uw BMW samen. Het maandbedrag is afhankelijk van de looptijd en kilometrage.

OPERATIONAL LEASE.

Lease zakelijk een nieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. Breidt uw leaseovereenkomst optioneel uit met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u de optie van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Koop zakelijk een nieuwe BMW zonder grote eenmalige investering. Betaal de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Privé een nieuwe BMW kopen zonder grote eenmalige investering. Koop uw BMW voor een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente.