BMW_8_Serie_Coupe_Mat_Blauw_Exterieur_Zijkant_Keram_Header_Mobiel
BMW_8_Serie_Coupe_Mat_Blauw_Exterieur_Zijkant_Keram_Header_Mobiel

DE BMW 8 SERIE COUPÉ.

Ontdek hem nu bij Keram.

ELEGANTE ALLESKUNNER.

ONVERVALST RIJPLEZIER.

De BMW 8 Serie Coupé is te herkennen aan zijn uitgestrekte silhouet en vloeiende lijnen. De verhoudingen tussen de lage carrosserie, lange motorkap en brede schouderlijnen geven de BMW 8 Serie Coupé een brede, sportieve stand op de weg. 

Kopen vanaf

€ 120.795


Private lease

€ 1.945


Financieren

€ 1.144


Netto bijtelling

€ 811

OPVALLEND ONTWERP.

EXTERIEUR.

Dankzij de laagst geplaatste koplampen op welke BMW heeft de BMW 8 Serie Coupé een nog sportiever voorkomen. De optionele BMW Laserlight met Selective Beam koplampen hebben een bereik tot maar liefst 600 meter bij het gebruik van groot licht. Dankzij slimme functies zijn de koplampen niet verblindend voor tegemoetkomend verkeer.

Adembenemende AMBIANCE.

INTERIEUR.

Het interieur van de BMW 8 Serie Coupé kenmerkt zich door die bestuurdersgerichte cockpit in combinatie met de sublieme afwerking. Het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen geven het interieur een luxueuze en premium uitstraling. 

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET BESTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN UW NIEUWE BMW BIJ KERAM.

Uw BMW verdient de aandacht hij nodig heeft. Wij geven uw BMW de aandacht die hij verdient. Om maximaal te blijven genieten van uw nieuwe BMW is goed onderhoud van belang. Is uw BMW toe aan onderhoud? Dan ontvangt u van ons automatisch een uitnodiging voor onze werkplaats.

MAAK UW BMW PERSOONLIJK.

UITVOERINGEN.

PERFORMANCE.

BMW 8 Serie 840i
Brandstofverbruik in l/100km8,4 - 8
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)245 (333) / 5500-6250
Emissie in g/km193 - 183
BMW 8 Serie M850i xDrive
Brandstofverbruik in l/100km10,8 - 10,7
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)390 (530) / 5500-6000
Emissie in g/km247 - 244
BMW 8 Serie 840d
Brandstofverbruik in l/100km6,5 - 6,2
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)250 (340) / 4400
Emissie in g/km172 - 163

DROOMAUTO GEVONDEN.

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW 8 SERIE COUPÉ?

Heeft u interesse in de BMW 8 Serie Coupé? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze ruime voorraad. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij één van onze vestigingen om de BMW van uw dromen in het echt te komen bekijken. We laten u graag kennismaken.

PRIVATE LEASE.

Rijd een nieuwe BMW voor een scherp all-in maandbedrag. Stel zelf uw BMW samen. Het maandbedrag is afhankelijk van de looptijd en kilometrage.

OPERATIONAL LEASE.

Lease zakelijk een nieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. Breidt uw leaseovereenkomst optioneel uit met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u de optie van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Koop zakelijk een nieuwe BMW zonder grote eenmalige investering. Betaal de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Privé een nieuwe BMW kopen zonder grote eenmalige investering. Koop uw BMW voor een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente.