BMW_8_Serie_Gran_Coupe_Blauw_Exterieur_Rijdend_Header_Voorkant_Keram_Mobiel
BMW_8_Serie_Gran_Coupe_Blauw_Exterieur_Rijdend_Header_Voorkant_Keram_Mobiel

DE BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ.

Ontdek hem nu bij Keram.

Vierpersoons rijplezier.

MACHTIGE VERSCHIJNING.

De BMW 8 Serie Gran Coupé is uniek in zijn klasse.  Door het model te baseren op een tweedeurs sportauto is de BMW 8 Serie Gran Coupé bijzonder sportief in zijn rijdynamiek . Zijn esthetiek is niet alleen progressief, maar ook elegant dankzij zijn subtiele rondingen en uitgestrekt silhouette. Perfect voor dagelijks gebruik en excelleert op lange afstanden. 

Kopen vanaf

€ 119.405


Private lease

€ 1.909


Financieren

€ 1.136


Netto bijtelling

€ 802

OPVALLEND ONTWERP.

EXTERIEUR.

Uitgestrekte lijnen en zijn brede stand op de weg zijn kenmerkend voor de BMW 8 Serie Gran Coupé. De elegante carrosserievormen benadrukken het sportieve en elegante karakter, terwijl de extra deuren het de meest praktische BMW 8 Serie maken.

Voorbeeldige afwerking.

INTERIEUR.

Het interieur van de BMW 8 Serie is standaard voorzien van o.a. schakelflippers achter het stuur, instelbare ambianceverlichting en volledig lederen bekleding van het instrumentenpaneel. 

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET BESTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN UW NIEUWE BMW BIJ KERAM.

Uw BMW verdient de aandacht hij nodig heeft. Wij geven uw BMW de aandacht die hij verdient. Om maximaal te blijven genieten van uw nieuwe BMW is goed onderhoud van belang. Is uw BMW toe aan onderhoud? Dan ontvangt u van ons automatisch een uitnodiging voor onze werkplaats.

MAAK UW BMW PERSOONLIJK.

UITVOERINGEN.

PERFORMANCE.

BMW 8 Serie 840i
Brandstofverbruik in l/100km8,7 - 8,2
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)245 (333) / 5500-6250
Emissie in g/km199 - 186
BMW 8 Serie M850i xDrive
Brandstofverbruik in l/100km11 - 10,9
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)390 (530) / 5500-6000
Emissie in g/km252 - 248
BMW 8 Serie 840d xDrive
Brandstofverbruik in l/100km6,8 - 6,4
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)250 (340) / 4400
Emissie in g/km179 - 167

DROOMAUTO GEVONDEN.

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ?

Heeft u interesse in de BMW 8 Serie Gran Coupé ? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze ruime voorraad. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij één van onze vestigingen om de BMW van uw dromen in het echt te komen bekijken. We laten u graag kennismaken.

PRIVATE LEASE.

Rijd een nieuwe BMW voor een scherp all-in maandbedrag. Stel zelf uw BMW samen. Het maandbedrag is afhankelijk van de looptijd en kilometrage.

OPERATIONAL LEASE.

Lease zakelijk een nieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. Breidt uw leaseovereenkomst optioneel uit met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u de optie van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Koop zakelijk een nieuwe BMW zonder grote eenmalige investering. Betaal de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Privé een nieuwe BMW kopen zonder grote eenmalige investering. Koop uw BMW voor een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente.