BMW_i3_Zwart_Voorkant_Keram_1180x1180
BMW_i3_Zwart_Voorkant_Keram_1180x1180

DE BMW i3.

Ontdek hem nu bij Keram.

ZONDER UITSTOOT ONDERWEG.

GRENZELOZE DUURZAAMHEID.

Zonder uitstoot 100% rijplezier. De BMW i3 is niet alleen milieuvriendelijk op de weg, ook zijn productieproces verloopt op duurzame wijze. Zo draait de fabriek waar de BMW i3 wordt gebouwd volledig op groene windenergie. Ook in het interieur vind je duurzame materialen terug. Zo zijn de stoelen gemaakt van materiaal door voor 34% bestaat uit gerecyclede PET-flessen.

Kopen vanaf

€ 39.939


Private lease

€ 425


Financieren

€ 341


Netto bijtelling

€ 198

OPVALLEND ONTWERP.

EXTERIEUR.

Het tijdloze karakter van de BMW i3 staat voor een zelfbewuste lifestyle. Zijn opvallende design laat ziet dat het niet zo maar een auto is. De BMW i3 is een auto met een missie.

ADEMBENEMENDE AMBIANCE.

INTERIEUR.

Het interieur van de BMW i3 doet denken aan een lounge, afgewerkt met de mooiste gerecyclede materialen. 

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET BESTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN UW NIEUWE BMW BIJ KERAM.

Uw BMW verdient de aandacht die hij nodig heeft. Wij geven uw BMW de aandacht die hij verdient. Om maximaal te blijven genieten van uw nieuwe BMW is goed onderhoud van belang. Is uw BMW toe aan onderhoud? Dan ontvangt u van ons automatisch een uitnodiging voor onze werkplaats.

MAAK UW BMW PERSOONLIJK.

UITVOERINGEN.

PERFORMANCE.

BMW i3
Elektrische actieradius in km.285 - 308
Systeemvermogen in kW (pk)125 (170)
Acceleratie 0-100 km/h in s7,3
BMW i3s
Elektrische actieradius in km.279 - 284
Systeemvermogen in kW (pk)135 (184)
Acceleratie 0-100 km/h in s6,9

IS DIT UW NIEUWE BMW?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW i3?

Heeft u interesse in de BMW i3? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze ruime voorraad. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij één van onze vestigingen om de BMW van uw dromen in het echt te komen bekijken. We laten u graag kennismaken.

PRIVATE LEASE.

Rijd een nieuwe BMW voor een scherp all-in maandbedrag. Stel zelf uw BMW samen. Het maandbedrag is afhankelijk van de looptijd en kilometrage.

OPERATIONAL LEASE.

Lease zakelijk een nieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. Breidt uw leaseovereenkomst optioneel uit met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u de optie van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Koop zakelijk een nieuwe BMW zonder grote eenmalige investering. Betaal de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Privé een nieuwe BMW kopen zonder grote eenmalige investering. Koop uw BMW voor een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente.