BMW i4 Blauw Voorkant Zijkant Keram 1180x1180
BMW i4 Blauw Voorkant Zijkant Keram 1180x1180

DE BMW i4.

Ontdek hem nu bij Keram.

DUURZAAM ONDERWEG.

GRENZELOOS GENIETEN.

Ontdek de BMW i4. Voor BMW het eerste volledige elektrische model in de premium middenklasse. Kies voor ongekende rijdynamiek, uitgesproken comfort en uniek design. De ruimte binnenin biedt genoeg plaats aan u en uw passagiers, terwijl de aflopende daklijn en randloze portieren hem tot een elegante coupé maken.

Kopen vanaf

€ 60.630


Private lease

€ 905


Financieren

€ 561


Netto bijtelling

€ 337

OPVALLEND ONTWERP.

EXTERIEUR.

De BMW i4 is onmiskenbaar als Gran Coupé. Zijn uitgestrekte silhouet maakt hem tot een elegante verschijning terwijl de scherpe lijnen in de voor- en achterbumper zijn sportiviteit benadrukken. Het exterieur van de BMW i4 kunt naar wens samenstellen dankzij de vele individualiseringsmogelijkheden. 

ADEMBENEMENDE AMBIANCE.

INTERIEUR.

Ook van binnen zorgt de BMW i4 voor genot bij zijn bestuurder en passagiers. Met plek voor vijf inzittende en zijn sublieme afwerking is  het interieur van de BMW i4 er een dat elk zintuig prikkelt. Ook het interieur is naar eigen wens samen te stellen dankzij de vele uitrusting-, kleur- en materiaalopties.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET BESTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN UW NIEUWE BMW BIJ KERAM.

Uw BMW verdient de aandacht die hij nodig heeft. Wij geven uw BMW de aandacht die hij verdient. Om maximaal te blijven genieten van uw nieuwe BMW is goed onderhoud van belang. Is uw BMW toe aan onderhoud? Dan ontvangt u van ons automatisch een uitnodiging voor onze werkplaats.

MAAK UW BMW PERSOONLIJK.

UITVOERINGEN.

PERFORMANCE.

BMW i4 eDrive40
Elektrische actieradius in km.514 - 590
Systeemvermogen in kW (pk)250 (340)
Acceleratie 0-100 km/h in s5,7
BMW i4 M50
Elektrische actieradius in km.416 - 520
Systeemvermogen in kW (pk)400 (544)
Acceleratie 0-100 km/h in s3,9

DROOMAUTO GEVONDEN.

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW i4?

Heeft u interesse in de BMW i4? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze ruime voorraad. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij één van onze vestigingen om de BMW van uw dromen in het echt te komen bekijken. We laten u graag kennismaken.

PRIVATE LEASE.

Rijd een nieuwe BMW voor een scherp all-in maandbedrag. Stel zelf uw BMW samen. Het maandbedrag is afhankelijk van de looptijd en kilometrage.

OPERATIONAL LEASE.

Lease zakelijk een nieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. Breidt uw leaseovereenkomst optioneel uit met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u de optie van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Koop zakelijk een nieuwe BMW zonder grote eenmalige investering. Betaal de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Privé een nieuwe BMW kopen zonder grote eenmalige investering. Koop uw BMW voor een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente.