BMW-i7-Grijs-voorkant-zijkant-rijdend-header-mobiel-Keram
BMW-i7-Grijs-voorkant-zijkant-rijdend-header-mobiel-Keram

BMW i7.

Elektrische VIP loungebeleving.

GERUISLOOS RIJPLEZIER

HOFFELIJK GENIETEN, IN STILTE.

Stap in en ervaar een heuse VIP loungebeleving in maximale stilte. Leunt u maar achterover en geniet. In de nieuwe BMW i7 is alles volledig naar uw wensen ontworpen en zullen uw verwachtingen worden overtroffen. Denk aan hoogwaardige en vakkundig met de hand verwerkte materialen. Elke functie is doordacht en ergonomisch perfect en precies op de plek ondergebracht waar u die nodig heeft. Kortom: in de nieuwe BMW i7 wordt elke rit een nieuwe fascinerende belevenis.

Kopen vanaf

€ 141.809


Private lease

€ Volgt later


Financieren

€ Volgt later


Netto bijtelling

€ Volgt later

LUXUEUS ONTWERP.

EXTERIEUR.

De BMW i7 kenmerkt zich met zijn luxueuze design en zet tegelijkertijd zet een krachtig statement neer. De gesplitste koplampen en grote nierengrille geven de BMW i7 een exclusieve indruk. De met BMW Iconic Glow uitgeruste nierengrille benadrukt zijn krachtige voorkomen ook in het donker.

VORSTELIJKE AMBIANCE.

INTERIEUR.

Ook binnen in het interieur wordt de luxueuze en krachtige stijl van de BMW i7 doorgetrokken. Alles is tot in detail en met uiterste precisie en met de mooiste materialen afgewerkt. Van chauffeur tot medereizigers, iedereen geniet van de overweldigende luxe die de BMW i7 te bieden heeft. 

HET BESTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN UW NIEUWE BMW BIJ KERAM.

Uw BMW verdient de aandacht die hij nodig heeft. Wij geven uw BMW de aandacht die hij verdient. Om maximaal te blijven genieten van uw nieuwe BMW is goed onderhoud van belang. Is uw BMW toe aan onderhoud? Dan ontvangt u van ons automatisch een uitnodiging voor onze werkplaats.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

Uw persoonlijke touch

UITVOERINGEN.

PERFORMANCE.

BMW i7 xDrive60
Elektrische actieradius in km590 – 625 km
Systeemvermogen in kW (pk)400 (544)
Acceleratie 0-100 km/u in s4,7 sec

DROOMAUTO GEVONDEN.

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW i7?

Heeft u interesse in de BMW i7? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze ruime voorraad. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij één van onze vestigingen om de BMW van uw dromen in het echt te komen bekijken. We laten u graag kennismaken.