BMW_iX_Exterieur_Voorkant_Zeikant_Keram_1180x1180
BMW_iX_Exterieur_Voorkant_Zeikant_Keram_1180x1180

DE BMW iX.

Ontdek hem nu bij Keram.

DUURZAAM ONDERWEG.

GRENZELOOS GENIETEN.

De BMW iX is gebaseerd op een volledig nieuw platform dat door BMW Group is ontwikkeld. Het platform biedt een modulaire en schaalbare voor toekomstige elektrische BMW modellen. De actieradius van de BMW iX bedraagt ruim 600 kilometer. De BMW iX is niet alleen in zijn design vooruitstrevend, maar ook technologieën zijn klaar voor morgen.

Kopen vanaf

€ 87.330


Private lease

€ 1.369


Financieren

€ 785


Netto bijtelling

€ 518

OPVALLEND ONTWERP.

EXTERIEUR.

Het design van de BMW iX is opvallend en karakteristiek. Zijn grote nieren grille doet tevens dienst als podium voor alle intelligente cameratechniek, radarfuncties, sensoren en verwarmingselementen. En dat is niet alles. De nierengrille is namelijk zelfherstellende van kleine schades zoals steenslag. 

ADEMBENEMENDE AMBIANCE.

INTERIEUR.

Het interieur van de BMW iX is even futuristisch als minimalistisch. Overbodige knoppen zijn onzichtbaar gemaakt en sensoroppervlakken nemen de rol over van traditionele knoppen. In het interieur stelt de BMW iX de mens centraal, waar u ook plaatsneemt. 

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET BESTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN UW NIEUWE BMW BIJ KERAM.

Wij zijn uw BMW dealer met dé persoonlijke touch. Een nieuwe auto kopen is een bijzonder  proces. Maar ook een proces waarbij vragen kunnen opkomen. Vraagstukken die voor iedereen anders ingevuld dienen worden. Denk o.a. aan financiële mogelijkheden en verzekeringskwesties. 

Tijdens het gebruik geven wij bij Keram uw BMW de aandacht die hij verdient, zodat u optimaal kunt blijven genieten van uw aanwinst. Wanneer uw BMW aan onderhoud toe is ontvangt u automatisch een berichtje van onze werkplaats. Geruststellend, toch?

MAAK UW BMW PERSOONLIJK.

UITVOERINGEN.

PERFORMANCE.

BMW iX xDrive40
Elektrische actieradius in km.397 - 416
Systeemvermogen in kW (pk)240 (326)
Acceleratie 0-100 km/h in s6,1
BMW iX xDrive50
Elektrische actieradius in km.590 - 617
Systeemvermogen in kW (pk)385 (523)
Acceleratie 0-100 km/h in s4,6
BMW iX M60
Elektrische actieradius in km.561
Systeemvermogen in kW (pk)455 (619)
Acceleratie 0-100 km/h in s3,8

DROOMAUTO GEVONDEN.

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW iX?

Heeft u interesse in de BMW iX? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze ruime voorraad. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij één van onze vestigingen om de BMW van uw dromen in het echt te komen bekijken. We laten u graag kennismaken.

PRIVATE LEASE.

Rijd een nieuwe BMW voor een scherp all-in maandbedrag. Stel zelf uw BMW samen. Het maandbedrag is afhankelijk van de looptijd en kilometrage.

OPERATIONAL LEASE.

Lease zakelijk een nieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. Breidt uw leaseovereenkomst optioneel uit met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u de optie van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Koop zakelijk een nieuwe BMW zonder grote eenmalige investering. Betaal de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Privé een nieuwe BMW kopen zonder grote eenmalige investering. Koop uw BMW voor een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente.