BMW_iX3_Wit_Exterieur_Voorkant_Zijkant_Nacht_Keram_Header_Mobiel
BMW_iX3_Wit_Exterieur_Voorkant_Zijkant_Nacht_Keram_Header_Mobiel

BMW iX1.

Ontdek hem bij Keram.

NIEUW ELEKTRISCH TIJDPERK.

De nieuwe 100% elektrische BMW iX1 is een primeur voor BMW in het premium compacte segment. Voorzien van twee elektromotoren die samen een vermogen leveren van maximaal 313 pk. Een sprint van 0 naar 100 km/u duurt slechts 5,7 seconden en de actieradius ligt tussen de 413 en 438 kilometer.

De BMW iX1 introductie staat voor oktober 2022 in de agenda. Prijzen worden op een later moment bekend gemaakt.

Kopen vanaf

€ Volgt later


Private lease

€ Volgt later


Financieren

€ Volgt later


Netto bijtelling

€ Volgt later

OPVALLEND ONTWERP.

EXTERIEUR.

De BMW iX heeft een kenmerkend design. Zijn robuuste voorkomen maakt de BMW iX1 direct herkenbaar als BMW X model. De vrijwel vierkante wielkasten, scherpe lijnen en verzonken deurgrepen geven de BMW iX1 een dynamisch voorkomen. De smalle LED koplampen aan de voorzijde zorgen samen met de bijna vierkante nierengrille voor een imposant vooraanzicht. De BMW iX1 is standaard voorzien van 17"inch lichtmetalen velgen. 

ADEMBENEMENDE AMBIANCE.

INTERIEUR.

Met de BMW iX1 geniet u van een hoge zitpositie waardoor u goed overzicht heeft op uw omgeving. Met designkenmerken uit de BMW iX heeft de BMW iX1 een futuristisch interieur die alle inzittende een rijbeleving geeft om nooit te vergeten. Het slanke dashboard en het BMW Curved Display maken het interieur van de BMW iX1 tot een ware ervaring.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET BESTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN UW NIEUWE BMW BIJ KERAM.

Wij zijn uw BMW dealer met dé persoonlijke touch. Een nieuwe auto kopen is een bijzonder  proces. Maar ook een proces waarbij vragen kunnen opkomen. Vraagstukken die voor iedereen anders ingevuld dienen worden. Denk o.a. aan financiële mogelijkheden en verzekeringskwesties. Tijdens het gebruik geven wij bij Keram uw BMW de aandacht die hij verdient, zodat u optimaal kunt blijven genieten van uw aanwinst. Wanneer uw BMW aan onderhoud toe is ontvangt u automatisch een berichtje van onze werkplaats. Geruststellend, toch?

PERFORMANCE.

BMW iX1 xDrive30
Elektrische actieradius in km413 - 438
Systeemvermogen in kW (pk)230 (313)
Acceleratie 0-100 km/u in s5,7 sec