BMW_iX3_Exterieur_Blauw_Voorkant_Zijkant_Keram_1180x1180
BMW_iX3_Exterieur_Blauw_Voorkant_Zijkant_Keram_1180x1180

DE BMW iX3.

Ontdek hem bij Keram.

DUURZAAM RIJPLEZIER.

HET EERSTE VOLLEDIGE ELEKTRISCHE BMW X MODEL.

De BMW iX3 was het eerste volledig elektrische BMW X model. Zo brengt de BMW iX3 emissievrij rijplezier en sportieve rij eigenschappen samen. De actieradius van de BMW iX3 is 461 kilometer en de BMW iX3 is in slechts 32 minuten 80% opgeladen.

Kopen vanaf

€ 71.488


Private lease

€ 1.059


Financieren

€ 669


Netto bijtelling

€ 411

OPVALLEND ONTWERP.

EXTERIEUR.

Om de aerodynamica van de BMW iX3 te optimaliseren zijn de grille en voorbumper grotendeels dicht. De achterkant van de BMW iX3 is zo ontworpen dat de luchtweerstand minimaal is. Dit bevordert de actieradius en de rijdynamiek. De BMW iX3 wordt vanaf nu standaard geleverd met M Sportpakket voor een extra sportief voorkomen.

ADEMBENEMENDE AMBIANCE.

INTERIEUR.

Het interieur van de BMW iX3 is typisch BMW: Vooruitstrevend, premium en gericht op de bestuurder. De afwerking met de mooiste materialen zorgen voor een comfortabele reis, wat de bestemming ook is. Ook voor uw passagiers is het goed toeven in het interieur van de BMW iX3 dankzij de comfortabele zitplaatsen en ruime binnenruimte.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET BESTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN UW NIEUWE BMW BIJ KERAM.

Wij zijn uw BMW dealer met dé persoonlijke touch. Een nieuwe auto kopen is een bijzonder  proces. Maar ook een proces waarbij vragen kunnen opkomen. Vraagstukken die voor iedereen anders ingevuld dienen worden. Denk o.a. aan financiële mogelijkheden en verzekeringskwesties. Tijdens het gebruik geven wij bij Keram uw BMW de aandacht die hij verdient, zodat u optimaal kunt blijven genieten van uw aanwinst. Wanneer uw BMW aan onderhoud toe is ontvangt u automatisch een berichtje van onze werkplaats. Geruststellend, toch?

ZO BMW KAN ELEKTRISCH ZIJN.

DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE SAV.

BMW-iX3-zwart-zijkant-rijdend-mobiel

PERFORMANCE.

BMW iX3
Elektrische actieradius in km.453 - 461
Systeemvermogen in kW (pk)210 (286)
Acceleratie 0-100 km/h in s6,8

DROOMAUTO GEVONDEN.

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW iX3.

Heeft u interesse in de BMW iX3 Serie? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze ruime voorraad. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij één van onze vestigingen om de BMW van uw dromen in het echt te komen bekijken. We laten u graag kennismaken.

PRIVATE LEASE.

Rijd een nieuwe BMW voor een scherp all-in maandbedrag. Stel zelf uw BMW samen. Het maandbedrag is afhankelijk van de looptijd en kilometrage.

OPERATIONAL LEASE.

Lease zakelijk een nieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. Breidt uw leaseovereenkomst optioneel uit met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u de optie van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Koop zakelijk een nieuwe BMW zonder grote eenmalige investering. Betaal de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Privé een nieuwe BMW kopen zonder grote eenmalige investering. Koop uw BMW voor een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente.