BMW_M3_Touring_Mat_Grijs_Exterieur_Zijkant_Rijdend_Keram_Header_Mobiel
BMW_M3_Touring_Mat_Grijs_Exterieur_Zijkant_Rijdend_Keram_Header_Mobiel

BMW M3 TOURING.

Ontdek hem bij Keram.

VOOR HET EERST.

PRAKTISCHE SNELHEIDSDUIVEL.

Voor het eerst in de geschiedenis van BMW M komt BMW met een BMW M3 Touring. De BMW M3 combineert de meest praktische BMW 3-serie met de allersportiefste. Het resultaat is een praktisch bommetje dat rijplezier biedt zonder compromis in laadruimte.

Kopen vanaf

€ Volgt later


Private lease

€ Volgt later


Financieren

€ Volgt later


Netto bijtelling

€ Volgt later

MACHTIGE MACHINE.

EXTERIEUR.

De BMW M3 Touring is een onvervalst BMW M model. Ultiem rijplezier dankzij dynamische rijeigenschappen en tegelijkertijd praktisch inzetbaar als daily driver. Onderscheidend ten opzichte van de reguliere BMW 3 Serie Touring zijn o.a. de verticale nierengrille, brede wielkasten, sportieve bumpers en sideskirts en dakspoiler.

SPORTIEVE VIBES.

INTERIEUR.

Ready. Set. Go. Instappen in de BMW M3 Touring zorgt direct voor het echte racegevoel. Alle bedieningselementen zijn op de bestuurder gericht. Standaard is de BMW M3 Touring voorzien van elektrische instelbare M Sportstoelen met geheugenfunctie, stoelverwarming en Merino lederen bekleding. 

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET BESTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN UW NIEUWE BMW BIJ KERAM.

Wij zijn uw BMW dealer met dé persoonlijke touch. Een nieuwe auto kopen is een bijzonder  proces. Maar ook een proces waarbij vragen kunnen opkomen. Vraagstukken die voor iedereen anders ingevuld dienen worden. Denk o.a. aan financiële mogelijkheden en verzekeringskwesties. Tijdens het gebruik geven wij bij Keram uw BMW de aandacht die hij verdient, zodat u optimaal kunt blijven genieten van uw aanwinst. Wanneer uw BMW aan onderhoud toe is ontvangt u automatisch een berichtje van onze werkplaats. Geruststellend, toch?

PERFORMANCE.

BMW M3 Touring Competition M xDrive
Acceleratie 0-100 km/h in s3,6
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)375 (510) / 6250
Topsnelheid in km/h250

IK WIL EEN M3 TOURING.

INTERESSE?

Wordt u net zo warm van de BMW M3 Touring als wij? Blijf dan via onderstaande button op de hoogte van het laatste nieuws rondom de BMW M3 Touring.