BMW_M4_Competition_Cabrio_Mat_Wit_Voorkant_Zijkant_1180x1180
BMW_M4_Competition_Cabrio_Mat_Wit_Voorkant_Zijkant_1180x1180

DE BMW M4 CABRIO.

Ontdek hem nu bij Keram.

ULTIEME ERVARING.

ONBEGRENSD SPORTIEF.

Heerlijk cruisen of mooie landwegen of scheuren over de snelweg; de BMW M4 doet het beide met gemak en genot. Dankzij de krachtige BMW M motor levert de BMW M4 Cabrio prestaties van het allerhoogste niveau in elke situatie.  De BMW M4 Cabrio maakt van elke rit een avontuur.

Kopen vanaf

€ 147.083


Private lease

€ 2.545


Financieren

€ 1.409


Netto bijtelling

€ 970

OPVALLEND ONTWERP.

EXTERIEUR.

Vanaf de eerste indruk straalt de BMW M4 Cabrio pure sportiviteit en brute kracht uit. De brede wielkuipen, unieke M kieuwen en horizontale nierengrille zonder omlijsting benadrukken het sportieve karakter van de BMW M4 cabrio. De zwarte diffuser, verwerkt in de achterbumper, is voorzien van dubbele eindpijpen aan de buitenkanten die de kracht van BMW M4 bestempelen.

ADEMBENEMENDE AMBIANCE.

INTERIEUR.

Net als het exterieur straalt het interieur van de BMW M4 Cabrio ultieme sportiviteit en elegantie uit. De sublieme afwerking in combinatie met de mooiste materialen maken het interieur van BMW een heerlijk plek om te zijn. Waar de reis ook naartoe gaat, 

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET BESTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN UW NIEUWE BMW BIJ KERAM.

Wij zijn uw BMW dealer met dé persoonlijke touch. Een nieuwe auto kopen is een bijzonder  proces. Maar ook een proces waarbij vragen kunnen opkomen. Vraagstukken die voor iedereen anders ingevuld dienen worden. Denk o.a. aan financiële mogelijkheden en verzekeringskwesties. Tijdens het gebruik geven wij bij Keram uw BMW de aandacht die hij verdient, zodat u optimaal kunt blijven genieten van uw aanwinst. Wanneer uw BMW aan onderhoud toe is ontvangt u automatisch een berichtje van onze werkplaats. Geruststellend, toch?

ONTDEK DE EMOTIE.

THE CONVERTIBLE WITH M xDRIVE.

BMW_M4_Competition_Cabrio_Mat_Blauw_Exterieur_Achterkant_Rijdend_Zijkant_Mobiel_Keram

PERFORMANCE.

BMW M4 Competition M xDrive Cabrio
Acceleratie 0-100 km/h in s3,5
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)375 (510) / 6250
Topsnelheid in km/h250

DROOMAUTO GEVONDEN.

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW M4 CABRIO?

Heeft u interesse in de BMW M4 Cabrio? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze ruime voorraad. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij één van onze vestigingen om de BMW van uw dromen in het echt te komen bekijken. We laten u graag kennismaken.

PRIVATE LEASE.

Rijd een nieuwe BMW voor een scherp all-in maandbedrag. Stel zelf uw BMW samen. Het maandbedrag is afhankelijk van de looptijd en kilometrage.

OPERATIONAL LEASE.

Lease zakelijk een nieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. Breidt uw leaseovereenkomst optioneel uit met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u de optie van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Koop zakelijk een nieuwe BMW zonder grote eenmalige investering. Betaal de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Privé een nieuwe BMW kopen zonder grote eenmalige investering. Koop uw BMW voor een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente.