BMW_M5_Competition_Grijs_Exterieur_Voorkant_Keram_Header_Mobiel
BMW_M5_Competition_Grijs_Exterieur_Voorkant_Keram_Header_Mobiel

DE BMW M5 SEDAN.

Ontdek hem nu bij Keram.

ABSOLUTE VEDETTE.

GRENZELOOS RIJPLEZIER.

Bochtige landwegen, het circuit of kilometers vreten op reis. De BMW M5 is voor elk doel méér dan geschikt. De BMW M5 combineert sportiviteit met comfort en elegantie als geen ander.

Kopen vanaf

€ 167.958


Private lease

€ 2.985


Financieren

€ 1.619


Netto bijtelling

€ 1.132

OPVALLEND ONTWERP.

EXTERIEUR.

De ontwerp van de BMW M5 is krachtig, elegant, aerodynamisch en lichtvoetig. De nieuwe voorbumper, nierengrille en koplampen geven het front een eigentijds en sportief gezicht. Zijn ontembare prestaties worden benadrukt door de grote luchtinlaten in het front van de BMW M5.

De driedimensionale achterlichten en nieuwe achterbumper met diffusor en dubbele M uitlaateindpijpen geven het nakijken. De kant van de BMW M5 die medeweggebruikers het vaakst zullen zien.

ADEMBENEMENDE AMBIANCE.

INTERIEUR.

Als bestuurder en passagiers is het in de BMW M5 goed toeven. De bestuurdersgerichte cockpit bieden alle bedieningselementen binnen handbereik. Het interieur is vervaardigd uit de mooiste materialen en is subliem afgewerkt. 

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET BESTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN UW NIEUWE BMW BIJ KERAM.

Wij zijn uw BMW dealer met dé persoonlijke touch. Een nieuwe auto kopen is een bijzonder  proces. Maar ook een proces waarbij vragen kunnen opkomen. Vraagstukken die voor iedereen anders ingevuld dienen worden. Denk o.a. aan financiële mogelijkheden en verzekeringskwesties. Tijdens het gebruik geven wij bij Keram uw BMW de aandacht die hij verdient, zodat u optimaal kunt blijven genieten van uw aanwinst. Wanneer uw BMW aan onderhoud toe is ontvangt u automatisch een berichtje van onze werkplaats. Geruststellend, toch?

ONTDEK DE EMOTIE.

THE FIRST-EVER.

BMW_M5_CS_Mat_Groen_Exterieur_Voorkant_Rijdend_Mobiel_Keram

PERFORMANCE.

BMW M5 Sedan
Acceleratie 0-100 km/h in s3,4
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)441 (600) / 6000
Topsnelheid in km/h250
BMW M5 CS
Acceleratie 0-100 km/h in s3
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)467 (635) / 6000
Topsnelheid in km/h305

DROOMAUTO GEVONDEN.

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW M5 SEDAN?

Heeft u interesse in de BMW M5? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze ruime voorraad. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij één van onze vestigingen om de BMW van uw dromen in het echt te komen bekijken. We laten u graag kennismaken.

PRIVATE LEASE.

Rijd een nieuwe BMW voor een scherp all-in maandbedrag. Stel zelf uw BMW samen. Het maandbedrag is afhankelijk van de looptijd en kilometrage.

OPERATIONAL LEASE.

Lease zakelijk een nieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. Breidt uw leaseovereenkomst optioneel uit met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u de optie van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Koop zakelijk een nieuwe BMW zonder grote eenmalige investering. Betaal de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Privé een nieuwe BMW kopen zonder grote eenmalige investering. Koop uw BMW voor een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente.