BMW_M8_Cabrio_Bruin_Exterieur_Voorkant_Zijkant_Rijdend_Keram_Header_Mobiel
BMW_M8_Cabrio_Bruin_Exterieur_Voorkant_Zijkant_Rijdend_Keram_Header_Mobiel

DE BMW M8 CABRIO.

Ontdek hem nu bij Keram.

ULTIEME EMOTIE.

ONBEGRENSD RIJPLEZIER.

De BMW M8 Cabrio is een BMW M in hart en nieren. Zijn V8-motor levert tot wel 625 pk en wordt via de 8-traps M Steptronic transmissie overgebracht op alle vier de wielen. Zo wordt optimaal gebruik gemaakt van het vermogen van de motor zonder grip te verliezen.

Ontdek de BMW M8 Cabrio bij Keram.

Kopen vanaf

€ 221.555


Private lease

€ 3.605


Financieren

€ 2.112


Netto bijtelling

€ 1.485

OPVALLEND ONTWERP.

EXTERIEUR.

De BMW M8 Cabrio kenmerkt zich door zijn opvallende design. Zijn brede, elegante vormen benadrukken zijn dynamisch karakter. De grote nierengrille, bestaande uit één deel, maakt de BMW M8 Cabrio optisch nog breder en zorgt voor een sportief aanzicht. De vloeiende lijnen over de flanken zorgen voor een indrukwekkend silhouet.

ADEMBENEMENDE AMBIANCE.

INTERIEUR.

Neem plaats in de BMW M8 Cabrio. Open het dak met een druk op de knop en geniet van ultieme vrijheid, omringd door de mooiste materialen. Dankzij de nieuwste technologieën bent u van alle gemakken voorzien in de BMW M8 Cabrio. De sublieme afwerking vindt u terug in het hele interieur. Van het met leer beklede dashboard tot het lederenstuurwiel en hoogwaardige materialen voor de bedieningsknoppen.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET BESTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN EEN NIEUWE BMW BIJ EKRIS.

Wij zijn uw BMW dealer met dé persoonlijke touch. Een nieuwe auto kopen is een bijzonder  proces. Maar ook een proces waarbij vragen kunnen opkomen. Vraagstukken die voor iedereen anders ingevuld dienen worden. Denk o.a. aan financiële mogelijkheden en verzekeringskwesties. Tijdens het gebruik geven wij bij Keram uw BMW de aandacht die hij verdient, zodat u optimaal kunt blijven genieten van uw aanwinst. Wanneer uw BMW aan onderhoud toe is ontvangt u automatisch een berichtje van onze werkplaats. Geruststellend, toch?

ONTDEK DE EMOTIE.

THE FIRST-EVER.

BMW_M8_Cabrio_Bruin_Exterieur_Voorkant_Rijdend_Mobiel_Keram

PERFORMANCE.

BMW M8
Acceleratie 0-100 km/h in s3,3
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)441 (600) / 6000
Topsnelheid in km/h250

DROOMAUTO GEVONDEN.

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW M8 CABRIO?

Heeft u interesse in de BMW M8 Cabrio? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze ruime voorraad. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij één van onze vestigingen om de BMW van uw dromen in het echt te komen bekijken. We laten u graag kennismaken.

PRIVATE LEASE.

Rijd een nieuwe BMW voor een scherp all-in maandbedrag. Stel zelf uw BMW samen. Het maandbedrag is afhankelijk van de looptijd en kilometrage.

OPERATIONAL LEASE.

Lease zakelijk een nieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. Breidt uw leaseovereenkomst optioneel uit met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u de optie van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Koop zakelijk een nieuwe BMW zonder grote eenmalige investering. Betaal de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Privé een nieuwe BMW kopen zonder grote eenmalige investering. Koop uw BMW voor een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente.