BMW_M8_Coupe_Blauw_Exterieur_Voorkant_Rijdend_Header_Mobiel
BMW_M8_Coupe_Blauw_Exterieur_Voorkant_Rijdend_Header_Mobiel

DE BMW M8 COUPÉ.

Ontdek hem bij Keram.

ONMISKENBAAR M.

ONBEGRENSD RIJPLEZIER.

De BMW M8 Coupé kent zijn roots op het circuit. Dankzij de V8-motor met M TwinPower Turbo Technologie die tot wel 625 pk levert in de BMW M8 Coupé het de ultieme balans tussen elegantie en rijdynamiek. De supersnelle 8-traps M Steptronic transmissie drijft met M xDrive alle vier die wielen aan. Zo geniet u van een overdaad aan vermogen én de grip om het kwijt te kunnen op het asfalt.

Kopen vanaf

€ 210.084


Private lease

€ 3.385


Financieren

€ 2.004


Netto bijtelling

€ 1.417

OPVALLEND ONTWERP.

EXTERIEUR.

De BMW M8 Coupé valt direct op aan zijn grote luchtinlaten, BMW Nierengrille met dubbele spijlen, M kieuwen in de flanken en de achterspoiler. Ook de sportieve achterbumper en dubbele uitlaten aan weerszijden zijn uniek voor de BMW M8 Coupé.

ADEMBENEMENDE AMBIANCE.

INTERIEUR.

Het interieur van de BMW M8 Coupé kent een uitzonderlijke balans tussen luxe en sportief. Standaard is de BMW M8 Coupé voorzien van M Sport stoelen, head-up display, PDC en meer. 

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET BESTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN UW NIEUWE BMW BIJ KERAM.

Wij zijn uw BMW dealer met dé persoonlijke touch. Een nieuwe auto kopen is een bijzonder  proces. Maar ook een proces waarbij vragen kunnen opkomen. Vraagstukken die voor iedereen anders ingevuld dienen worden. Denk o.a. aan financiële mogelijkheden en verzekeringskwesties. Tijdens het gebruik geven wij bij Keram uw BMW de aandacht die hij verdient, zodat u optimaal kunt blijven genieten van uw aanwinst. Wanneer uw BMW aan onderhoud toe is ontvangt u automatisch een berichtje van onze werkplaats. Geruststellend, toch?

ONTDEK DE EMOTIE.

THE FIRST-EVER.

BMW_M8_Coupe_Blauw_Exterieur_Achterkant_Rijdend_Mobiel_Keram

PERFORMANCE.

BMW M8
Acceleratie 0-100 km/h in s3,3
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)441 (600) / 6000
Topsnelheid in km/h250

DROOMAUTO GEVONDEN.

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW M8 COUPÉ?

Heeft u interesse in de BMW M8 Coupé? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze ruime voorraad. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij één van onze vestigingen om de BMW van uw dromen in het echt te komen bekijken. We laten u graag kennismaken.

PRIVATE LEASE.

Rijd een nieuwe BMW voor een scherp all-in maandbedrag. Stel zelf uw BMW samen. Het maandbedrag is afhankelijk van de looptijd en kilometrage.

OPERATIONAL LEASE.

Lease zakelijk een nieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. Breidt uw leaseovereenkomst optioneel uit met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u de optie van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Koop zakelijk een nieuwe BMW zonder grote eenmalige investering. Betaal de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Privé een nieuwe BMW kopen zonder grote eenmalige investering. Koop uw BMW voor een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente.