BMW_M8_Gran_Coupe_Mat_Wit_Exterieur_Zijkant_Achterkant_Header_Mobiel
BMW_M8_Gran_Coupe_Mat_Wit_Exterieur_Zijkant_Achterkant_Header_Mobiel

DE BMW M8 GRAN COUPÉ.

Ontdek hem bij Keram.

MACHTIGE MACHINE.

GRENZELOOS RIJPLEZIER.

De BMW M8 Gran Coupé is op alle gebieden de overtreffende trap. Of het gaat over rijdynamiek, afwerking of design. De elegante vierdeurs coupé overtuigt met zijn sportieve prestaties en ongekende luxe. Een eerste indruk om nooit te vergeten.

Kopen vanaf

€ 208.245


Private lease

€ 3.425


Financieren

€ 1.991


Netto bijtelling

€ 1.406

OPVALLEND ONTWERP.

EXTERIEUR.

Met de BMW M8 Gran Coupé valt u op. Het dynamische design van de BMW M8 Gran Coupé wordt benadrukt door de M nierengrille met dubbele spijlen in hoogglans zwart, grote luchtinlaten en platte BMW Laser koplampen. Zijn elegante silhouet valt extra op dankzij de aflopende daklijn en de vrijwel naadloze overgang van dak naar achterklep. Het M Carbon dak is niet alleen een genot voor het oog maar zorgt ook voor gewichtsbesparing en een extra laag zwaartepunt. Dit komt de rijdynamiek ten goede.

EEN GEWELDIGE BELEVING.

INTERIEUR.

Achter het stuur of als passagier is het in de BMW M8 Gran Coupé puur genieten. De afwerking is werkelijk subliem en alle materialen zijn van de allerhoogste kwaliteit. Zo beleeft u elke rit opnieuw hoe dicht de BMW M8 Gran Coupé op alle vlakken bij perfectie komt.

 

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET BESTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN UW NIEUWE BMW BIJ KERAM.

Wij zijn uw BMW dealer met dé persoonlijke touch. Een nieuwe auto kopen is een bijzonder  proces. Maar ook een proces waarbij vragen kunnen opkomen. Vraagstukken die voor iedereen anders ingevuld dienen worden. Denk o.a. aan financiële mogelijkheden en verzekeringskwesties. Tijdens het gebruik geven wij bij Keram uw BMW de aandacht die hij verdient, zodat u optimaal kunt blijven genieten van uw aanwinst. Wanneer uw BMW aan onderhoud toe is ontvangt u automatisch een berichtje van onze werkplaats. Geruststellend, toch?

ONTDEK DE EMOTIE.

THE FIRST-EVER.

BMW_M8_Gran_Coupé_Zijkant_Rood_1320x838

PERFORMANCE.

BMW M8
Acceleratie 0-100 km/h in s3,3
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)441 (600) / 6000
Topsnelheid in km/h250

DROOMAUTO GEVONDEN.

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW M8 GRAN COUPÉ?

Heeft u interesse in de BMW M8 Gran Coupé? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze ruime voorraad. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij één van onze vestigingen om de BMW van uw dromen in het echt te komen bekijken. We laten u graag kennismaken.

PRIVATE LEASE.

Rijd een nieuwe BMW voor een scherp all-in maandbedrag. Stel zelf uw BMW samen. Het maandbedrag is afhankelijk van de looptijd en kilometrage.

OPERATIONAL LEASE.

Lease zakelijk een nieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. Breidt uw leaseovereenkomst optioneel uit met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u de optie van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Koop zakelijk een nieuwe BMW zonder grote eenmalige investering. Betaal de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Privé een nieuwe BMW kopen zonder grote eenmalige investering. Koop uw BMW voor een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente.