BMW_X3M_Mat_Blauw_Exterieur_Rijdend_Zijkant_Voorkant_Keram
BMW_X3M_Mat_Blauw_Exterieur_Rijdend_Zijkant_Voorkant_Keram

DE BMW X3 M.

Ontdek hem bij nu bij Keram.

MACHTIGE MACHINE.

RIJPLEZIER OP NIVEAU.

Comfortabel als het moet, sportief zodra het kan. De BMW X3 M is op alle vlakken de ultieme BMW X3. Dankzij zijn praktische inzetbaarheid perfect als daily driver met het rijplezier en prestaties van een rijdersauto. 

Ontdek alles over de BMW X3 M bij Keram.

Kopen vanaf

€ 139.924


Private lease

€ 2.689


Financieren

€ 1.340


Netto bijtelling

€ 942

OPVALLEND ONTWERP.

EXTERIEUR.

De BMW X3 M biedt sportiviteit en exclusiviteit aan zijn bestuurder en passagiers. Zijn krachtige proporties geven de BMW X3 M een robuust uiterlijk. Dit wordt benadrukt door de grote BMW nierengrille met eendelige omlijsting en standaard LED koplampen. Optioneel zijn ook BMW Laserlight koplampen beschikbaar.

ADEMBENEMENDE AMBIANCE.

INTERIEUR.

Het interieur van de BMW X3 M is exclusief, ergonomisch en sportief. Met de focus op de bestuurder maar comfort voor alle inzittende is het de perfecte combinatie van de mooiste materialen en sublieme afwerking. De nieuwste technologieën vergroten het gebruiksgemak en de verkeersveiligheid tot ongekend niveau.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET BESTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN UW NIEUWE BMW BIJ KERAM.

Wij zijn uw BMW dealer met dé persoonlijke touch. Een nieuwe auto kopen is een bijzonder  proces. Maar ook een proces waarbij vragen kunnen opkomen. Vraagstukken die voor iedereen anders ingevuld dienen worden. Denk o.a. aan financiële mogelijkheden en verzekeringskwesties. Tijdens het gebruik geven wij bij Keram uw BMW de aandacht die hij verdient, zodat u optimaal kunt blijven genieten van uw aanwinst. Wanneer uw BMW aan onderhoud toe is ontvangt u automatisch een berichtje van onze werkplaats. Geruststellend, toch?

ONTDEK DE EMOTIE.

FULL OF POWER.

BMW_X3M_Zijkant_Blauw_1320x838

PERFORMANCE.

BMW X3 M
Acceleratie 0-100 km/h in s4
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)353 (480) / 6250
Topsnelheid in km/h250

DROOMAUTO GEVONDEN.

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW X3 M?

Heeft u interesse in de BMW X3 M? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze ruime voorraad. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij één van onze vestigingen om de BMW van uw dromen in het echt te komen bekijken. We laten u graag kennismaken.

PRIVATE LEASE.

Rijd een nieuwe BMW voor een scherp all-in maandbedrag. Stel zelf uw BMW samen. Het maandbedrag is afhankelijk van de looptijd en kilometrage.

OPERATIONAL LEASE.

Lease zakelijk een nieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. Breidt uw leaseovereenkomst optioneel uit met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u de optie van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Koop zakelijk een nieuwe BMW zonder grote eenmalige investering. Betaal de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Privé een nieuwe BMW kopen zonder grote eenmalige investering. Koop uw BMW voor een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente.