BMW_X4_M_Bovenkant_Voorkant_Zijkant_Parkeerdek_Keram_2560x1280
BMW_X4_M_Bovenkant_Voorkant_Zijkant_Parkeerdek_Keram_2560x1280

DE BMW X4 M.

Ontdek hem nu bij Keram.

MACHTIGE MACHINE.

GRENZELOOS RIJPLEZIER.

Wanneer de expressieve elegantie van de BMW X4 gecombineerd wordt met de brute kracht en rijdynamiek van BMW M is daar de BMW X4 M. Ongekende prestaties in een temperamentvol design met een vleug exclusiviteit.

Kopen vanaf

€ 141.605


Private lease

€ 2.739


Financieren

€ 1.356


Netto bijtelling

€ 953

OPVALLEND ONTWERP.

EXTERIEUR.

Het exterieur van de BMW X4 M is snel te herkennen. Zijn langgerekte motorkap, aflopende daklijn en grote luchtinlaten benadrukken zijn dynamische uiterlijk. 

ADEMBENEMENDE AMBIANCE.

INTERIEUR.

Het interieur van de BMW X4 M zit vol hoogwaardige details. Of u nou gaat genieten van een potje stevig sturen, of in alle rust op reis gaat; in de BMW X4 M komt u niets te kort. Het interieur is vervaardigd uit de mooiste materialen en perfect afgewerkt. De nieuwste technologieën zijn er om uw rit comfortabeler en veiliger te maken.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET BESTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN UW NIEUWE BMW BIJ KERAM.

Wij zijn uw BMW dealer met dé persoonlijke touch. Een nieuwe auto kopen is een bijzonder  proces. Maar ook een proces waarbij vragen kunnen opkomen. Vraagstukken die voor iedereen anders ingevuld dienen worden. Denk o.a. aan financiële mogelijkheden en verzekeringskwesties. Tijdens het gebruik geven wij bij Keram uw BMW de aandacht die hij verdient, zodat u optimaal kunt blijven genieten van uw aanwinst. Wanneer uw BMW aan onderhoud toe is ontvangt u automatisch een berichtje van onze werkplaats. Geruststellend, toch?

ONTDEK DE EMOTIE.

FULL OF POWER.

BMW_X4M_Zijkant_Geel_1320x838

PERFORMANCE.

BMW X4 M
Acceleratie 0-100 km/h in s4
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)353 (480) / 6250
Topsnelheid in km/h250

DROOMAUTO GEVONDEN.

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW X4 M?

Heeft u interesse in de BMW X4 M? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze ruime voorraad. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij één van onze vestigingen om de BMW van uw dromen in het echt te komen bekijken. We laten u graag kennismaken.

PRIVATE LEASE.

Rijd een nieuwe BMW voor een scherp all-in maandbedrag. Stel zelf uw BMW samen. Het maandbedrag is afhankelijk van de looptijd en kilometrage.

OPERATIONAL LEASE.

Lease zakelijk een nieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. Breidt uw leaseovereenkomst optioneel uit met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u de optie van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Koop zakelijk een nieuwe BMW zonder grote eenmalige investering. Betaal de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Privé een nieuwe BMW kopen zonder grote eenmalige investering. Koop uw BMW voor een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente.