BMW_X5_M_Blauw_Voorkant_1180x1180
BMW_X5_M_Blauw_Voorkant_1180x1180

DE BMW X5 M.

Ontdek hem bij Keram.

BRUTE KRACHTPATSER.

MAXIMAAL RIJPLEZIER.

Zijn buitengewone prestaties in combinatie met zijn exclusieve M design maken de BMW X5 M een eyecatcher op de weg. Binnen no-time en comfortabel op bestemming kost geen enkele moeite in de BMW X5 M. Ontdek hem bij Keram.

Kopen vanaf

€ 202.894


Private lease

€ 4.059


Financieren

€ 1.955


Netto bijtelling

€ 1.369

OPVALLEND ONTWERP.

EXTERIEUR.

De BMW X5 M is voorzien van grote hoogglans zwarte dubbele nierengrille die het atletische karakter van de BMW X5 M benadrukken. De sharknose en M dakspoiler geeft het silhouet een ongekende dynamiek. De 21" lichtmetalen velgen maken het plaatje compleet.

ADEMBENEMENDE AMBIANCE.

INTERIEUR.

Geniet van de luxe in het interieur van de BMW X5 M. De multifunctionele BMW M stoelen bieden ultiem comfort tijdens lange ritten en steun tijdens het serieuze bochtenwerk. De geïntegreerde hoofdsteunen geven de stoelen een exclusieve uitstraling.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET BESTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN UW NIEUWE BMW BIJ KERAM.

Wij zijn uw BMW dealer met dé persoonlijke touch. Een nieuwe auto kopen is een bijzonder  proces. Maar ook een proces waarbij vragen kunnen opkomen. Vraagstukken die voor iedereen anders ingevuld dienen worden. Denk o.a. aan financiële mogelijkheden en verzekeringskwesties. Tijdens het gebruik geven wij bij Keram uw BMW de aandacht die hij verdient, zodat u optimaal kunt blijven genieten van uw aanwinst. Wanneer uw BMW aan onderhoud toe is ontvangt u automatisch een berichtje van onze werkplaats. Geruststellend, toch?

ONTDEK DE EMOTIE.

FULL OF POWER.

BMW_X5_M_Blauw_Exterieur_Rijdend_Brug_Zijkant_Bovenkant_Mobiel_Keram

PERFORMANCE.

BMW X5 M
Acceleratie 0-100 km/h in s3,9
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)441 (600) / 6000-6000
Topsnelheid in km/h250

DROOMAUTO GEVONDEN.

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW X5 M?

Heeft u interesse in de BMW X5 M? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze ruime voorraad. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij één van onze vestigingen om de BMW van uw dromen in het echt te komen bekijken. We laten u graag kennismaken.

PRIVATE LEASE.

Rijd een nieuwe BMW voor een scherp all-in maandbedrag. Stel zelf uw BMW samen. Het maandbedrag is afhankelijk van de looptijd en kilometrage.

OPERATIONAL LEASE.

Lease zakelijk een nieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. Breidt uw leaseovereenkomst optioneel uit met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u de optie van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Koop zakelijk een nieuwe BMW zonder grote eenmalige investering. Betaal de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Privé een nieuwe BMW kopen zonder grote eenmalige investering. Koop uw BMW voor een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente.