BMW-X6M-Blauw-voorkant-zijkant-berlijnplein-mobiel
BMW-X6M-Blauw-voorkant-zijkant-berlijnplein-mobiel

DE BMW X6 M.

Ontdek hem bij nu bij Keram.

BRUTE KRACHTPATSER.

ELEGANTE ALLESKUNNER.

Superieur op elk terrein. De nieuwe BMW X6 M maakt een onuitwisbare indruk. Zijn robuuste proporties geven de BMW X6 M een zelfverzekerde uitstraling. Geen helling te hoog, bocht te uitdagend of reis te ver. De BMW X6 M laat zich niet afschrikken.

Kopen vanaf

€ 206.490


Private lease

€ 4.119


Financieren

€ 2.001


Netto bijtelling

€ 1.393

OPVALLEND ONTWERP.

EXTERIEUR.

Een silhouet met coupélijnen, brede taille en prominente sharknose geven de BMW X6 M dynamische designelementen. De nieuwe, grotere nierengrille met dubbele spijlen en grote luchtinlaten van de voorbumper geven hem een sportief aanzicht. De strakke achterlichtunits geven medeweggebruikers het nakijken.

ADEMBENEMENDE AMBIANCE.

INTERIEUR.

Ongekende luxe. Zo laat het interieur van de BMW X6 M zich het beste omschrijven. M sportstoelen in leder, M tranmissiehendel en watervalverlichting: ieder detail draagt bij aan de unieke ambiance van het interieur van de BMW X6 M.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET BESTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN UW NIEUWE BMW BIJ KERAM.

Wij zijn uw BMW dealer met dé persoonlijke touch. Een nieuwe auto kopen is een bijzonder  proces. Maar ook een proces waarbij vragen kunnen opkomen. Vraagstukken die voor iedereen anders ingevuld dienen worden. Denk o.a. aan financiële mogelijkheden en verzekeringskwesties. Tijdens het gebruik geven wij bij Keram uw BMW de aandacht die hij verdient, zodat u optimaal kunt blijven genieten van uw aanwinst. Wanneer uw BMW aan onderhoud toe is ontvangt u automatisch een berichtje van onze werkplaats. Geruststellend, toch?

ONTDEK DE EMOTIE.

FULL OF POWER.

BMW_X6M_Zijkant_Rood_1320x838

PERFORMANCE.

BMW X6 M
Acceleratie 0-100 km/h in s3,9
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)441 (600) / 6000-6000
Topsnelheid in km/h250

DROOMAUTO GEVONDEN.

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW X6 M?

Heeft u interesse in de BMW X6 M? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze ruime voorraad. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij één van onze vestigingen om de BMW van uw dromen in het echt te komen bekijken. We laten u graag kennismaken.

PRIVATE LEASE.

Rijd een nieuwe BMW voor een scherp all-in maandbedrag. Stel zelf uw BMW samen. Het maandbedrag is afhankelijk van de looptijd en kilometrage.

OPERATIONAL LEASE.

Lease zakelijk een nieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. Breidt uw leaseovereenkomst optioneel uit met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u de optie van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Koop zakelijk een nieuwe BMW zonder grote eenmalige investering. Betaal de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Privé een nieuwe BMW kopen zonder grote eenmalige investering. Koop uw BMW voor een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente.