BMW-X7-Blauw-Voorkant-Zijkant-Rijdend-Keram-1180x1180
BMW-X7-Blauw-Voorkant-Zijkant-Rijdend-Keram-1180x1180

DE BMW X7.

Ontdek hem nu bij Keram.

RIJCOMFORT OP HET HOOGSTE NIVEAU.

GRENZELOOS RIJPLEZIER.

De BMW X7 is vernieuwd en zet de nieuwe maatstaaf in het luxe segment. Hij fascineert vanaf de eerste impressie met zijn combinatie van compromisloze kracht, luxueus comfort en expressieve vormgeving. 

De vernieuwde BMW X7 wordt december 2022 in onze showrooms verwacht. Prijzen zullen later bekend worden gemaakt.

Kopen vanaf

€ 132.981


Private lease

€ 2.559


Financieren

€ 1.271


Netto bijtelling

€ 894

OPVALLEND ONTWERP.

EXTERIEUR.

De BMW X7 kent een heldere designtaal. Het prominente front, de grote raampartijen aan de flanken en de lange daklijn geven de BMW X7 een herkenbaar ontwerp. Met de nieuwe, dubbele koplampen onderscheid de BMW X7 zich nog meer ten opzichte van de andere BMW modellen en concurrenten. 

EEN GEWELDIGE BELEVING.

INTERIEUR.

Het interieur van de BMW X7 biedt zeeën van ruimte aan al zijn passagiers. De derde zitrij biedt standaard plek aan drie passagiers, maar is ook uit te rusten met twee losse zetels. Het nieuwe dashboard is voorzien van compactere ventilatieopeningen en is voorzien van standaard Ambiance lightning. 

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET BESTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN UW NIEUWE BMW BIJ KERAM.

Uw BMW verdient de aandacht hij nodig heeft. Wij geven uw BMW de aandacht die hij verdient. Om maximaal te blijven genieten van uw nieuwe BMW is goed onderhoud van belang. Is uw BMW toe aan onderhoud? Dan ontvangt u van ons automatisch een uitnodiging voor onze werkplaats.

MAAK UW BMW PERSOONLIJK.

UITVOERINGEN.

PERFORMANCE.

BMW X7 xDrive40i
Brandstofverbruik in l/100km10,5 - 9,2
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)280 (380) 
Emissie in g/km240 - 210
BMW X7 xDrive40d
Brandstofverbruik in l/100km8,7 - 7,6
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)259 (352)
Emissie in g/km230 - 200
BMW X7 M60i xDrive
Brandstofverbruik in l/100km13,3 - 12,2
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)390 (530)
Emissie in g/km303 - 278

DROOMAUTO GEVONDEN.

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW X7?

 

Heeft u interesse in de BMW X7? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze ruime voorraad. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij één van onze vestigingen om de BMW van uw dromen in het echt te komen bekijken. We laten u graag kennismaken.

PRIVATE LEASE.

Rijd een nieuwe BMW voor een scherp all-in maandbedrag. Stel zelf uw BMW samen. Het maandbedrag is afhankelijk van de looptijd en kilometrage.

OPERATIONAL LEASE.

Lease zakelijk een nieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. Breidt uw leaseovereenkomst optioneel uit met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u de optie van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Koop zakelijk een nieuwe BMW zonder grote eenmalige investering. Betaal de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Privé een nieuwe BMW kopen zonder grote eenmalige investering. Koop uw BMW voor een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente.