BMW_X1_en_iX1_Overzicht_1180x1180_Keram
BMW_X1_en_iX1_Overzicht_1180x1180_Keram

DE NIEUWE BMW X1 EN iX1

Robuust uiterlijk en veelzijdige functionaliteit.


 

DE NIEUWE BMW X1 EN IX1 

De nieuwe BMW iX1 biedt rijplezier en moderne, veelzijdige functionaliteit in combinatie met emissievrije mobiliteit. Met zijn robuuste uiterlijk en veelzijdige functionaliteit belichaamt de nieuwe BMW X1 een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid, zowel in het dagelijkse gebruik als op lange reizen. Het vooruitstrevende interieur, de verfijnde ambiance en de veel uitgebreidere standaarduitrusting ten opzichte van die van de voorgaande generatie accentueren het premium karakter van de nieuwe BMW X1.

EERSTE ELEKTRISCHE BMW IN PREMIUM COMPACT SEGMENT.

DE BMW IX1

De volledig elektrische BMW iX1 is het eerste volledig elektrisch vierwielaangedreven model van BMW in het premium compacte segment. De BMW iX1 is voorzien van twee in de voor- en achteras ge├»ntegreerde elektromotoren die samen een vermogen leveren van maar liefst 313 pk. Van 0 naar 100 km/u duurt daardoor slechts 5,7 seconden. U rijdt tussen de 413 - 438 kilometer op een volle accu in de nieuwe BMW iX1. 

De introductie van de BMW iX1 vindt plaats in oktober 2022.

BMW_X1_en_iX1_Overzicht_1180x1180_Keram

DE NIEUWE BMW X1

De verticale voorzijde geeft de nieuwe BMW X1 een veel krachtigere uitstraling; de smalle LED koplampen, de grote, bijna vierkante BMW nierengrille, de lijnen die elkaar kruisen en naar de zijkanten uitlopen en de opvallende verchroomde strips in de onderste luchtinlaten zijn beeldbepalende elementen. Adaptieve LED koplampen met matrix grootlicht, variabele lichtverdeling en pulserende richtingaanwijzers zijn leverbaar als optionele uitrusting.

BMW_X1_Grijs_Voorkant_760x509_Keram