BMW Keram Classic Service - Onderhoud en Reparatie - BMW Classic Specialist
BMW Keram Classic Service - Onderhoud en Reparatie - BMW Classic Specialist

KERAM CLASSIC SERVICE.

DE BESTE SERVICE VOOR UW BMW YOUNGTIMER EN OLDTIMER.

DE BESTE ZORG.

WAT MOOI IS MOET MOOI BLIJVEN.

Bijzondere auto's verdienen bijzondere service. Heeft u een BMW Oldtimer of BMW Youngtimer? Dan bent u bij Keram aan het beste adres voor al uw onderhoud. Wij kunnen uw BMW classic onderhouden, repareren, reviseren en restaureren. Neem contact op met onze BWM Classic Service Adviseur voor vrijblijvend advies.

ONZE SERVICE.

Lekker blijven lopen.

ONDERHOUD

Ook voor regulier onderhoud aan uw classic BMW kunt u uiteraard terecht bij ons terecht. Door uw BMW youngtimer of BMW oldtimer door ons als officiĆ«le BMW dealer te laten onderhouden geniet u niet alleen van de voordelen van een dealeronderhouden auto, maar bent u ook verzekerd van het gebruik van originele onderdelen (met bijbehorende garantie) en de meeste kennis van zaken. 

BMW_Keram_Classic_Service_Onderhoud
BMW_Keram_Classic_Service_Revisie

TECHNISCH WEER ALS NIEUW.

REVISIE.

Op zoek naar motorevisie voor uw BMW oldtimer of BMW youngtimer? Dankzij onze BMW-opgeleide monteurs met meer dan 20 jaar ervaring geniet u bij Keram de beste service voor uw BMW oldtimer of BMW youngtimer.

BMW PARTS VOOR UW CLASSIC.

ONDERDELEN.

Heeft u onderdelen nodig voor uw BMW oldtimer of BMW youngtimer? We helpen u graag met het vinden ervan. Veel onderdelen kunnen we eenvoudig voor u bestellen of hebben we zelfs op voorraad. Is het door u gezochte onderdeel uit productie en niet meer door ons te bestellen? Dan doen we er alles aan om het onderdeel alsnog te vinden via ons uitgebreide netwerk van BMW Classic specialisten.

BMW - Classic Service - Onderdelen

sinds 1966.

BMW CLASSIC SPECIALISTEN.

De nieuwe BMW modellen van toen zijn de classics van nu. Sinds 1966 bent u bij Keram aan het juiste adres voor al uw onderhoud en reparaties aan uw BMW. Door onze jarenlange ervaring kennen we elke BMW van binnen en van buiten. Hierdoor weten we precies wat uw auto nodig heeft en kunnen we de beste service verlenen voor uw BMW. 

BMW - Classic Service - Specialisten