MINI-Rooftop-Designs-Header-Mobiel-Keram
MINI-Rooftop-Designs-Header-Mobiel-Keram

ROOFTOP DESIGN.

Gelimiteerd beschikbaar.

VIER UNIEKE DESIGNS.

CHECK DAT DAK!

MINI werkt samen met de Dutch Design Week! Naar aanleiding van deze samenwerking heeft MINI vier Nederlandse ontwerpers de opdracht gegeven om een speciale rooftop designs te creëren voor MINI. Vind jij deze designs ook zo gaaf? Je kan een van deze rooftops kosteloos laten aanbrengen bij aanschaf van een MINI. De rooftops zijn gelimiteerd beschikbaar. Er zijn slechts 20 stuks per design, dus op is op.

Zie jij jezelf rondrijden in een nieuwe MINI met een uniek rooftop design? Neem dan snel contact op met één van onze verkoopadviseurs of bekijk alvast onze online voorraad nieuwe MINI modellen.

KIES JOUW DESIGN.

VIER ONTWERPERS, VIER DESIGNS.

Elke ontwerper heeft een uniek design gemaakt met één centraal thema: Big Love. Dit omvat Big Love For The Planet, maar ook Big Love For The People. Bekijk hieronder de verschillende designs en kies jouw favoriet.

Design 1: Eva Cremers. Eva staat bekend om haar het kleurrijke, vrolijke en speelse designs.

Design 2: Tjitske Storm. Tjitske haalt de inspiratie voor haar designs uit de natuur en symbiotische relaties.

Design 3: Gigi van Grevenbroek. Gigi vindt het belangrijk dat natuur, gelijke rechten, feminisme en haar Indonesische roots terug te zien zijn in haar designs.

Design 4: Dewy Elsinga. Dewy's design herken je aan de zwarte archief muurschilderingen met Surinaamse en zwarte helden.