mini-electric-voorkant-zijkant-blauw-kade-mobiel-keram
mini-electric-voorkant-zijkant-blauw-kade-mobiel-keram

ELEKTRISCHE MODELLEN.

ONTDEK ONS AANBOD.

TOEKOMSTPROOF.

ELEKTRISCHE MINI MODELLEN.

De MINI leent zich perfect als elektrisch model. Zijn van nature sportieve rijdynamiek en go-kart feeling komen nóg beter tot hun recht in de MINI Electric. De snelle acceleratie en het lage zwaartepunt maken de MINI Electric een feestje om te rijden. Elke dag opnieuw.

Momenteel is er één volledig elektrisch MINI model beschikbaar. Op termijn komen er steeds meer 100% elektrische MINI modellen beschikbaar. Neem alvast een kijkje in de toekomstvisie van MINI.

100% Electric. 100% MINI.

MINI ELECTRIC.

De MINI Electric is de eerste volledig elektrische MINI. Een primeur om trots op te zijn. Met herkenbaar, traditioneel 3-deurs MINI ontwerp maar dan met de aandrijving van morgen. De MINI Electric biedt tot wel 234 km lang puur elektrische go-kart fun. Perfect voor je dagelijkse woon-werkverkeer.

OVER DE TOP.

ELEKTRISCH JCW MODEL.

De ontwikkelingen bij MINI volgen zich in hoog tempo op. Naast de MINI Electric wordt er achter de schermen gewerkt aan een 100% elektrische John Cooper Works model. Hierdoor profiteer je van de sportieve prestaties in combinatie met emissievrij rijden.

GLAZEN BOL.

MINI URBANAUT.

Kijk vooruit met de MINI Vision Urbanaut. De MINI Vision Urbanaut kan volledig autonoom rijden waardoor de binnenruimte efficiënter benut kan worden dan voorheen. Deze 'huiskamer op wielen' brengt je 100% elektrisch van A naar B zonder bestuurd te hoeven worden.

Bij stilstand kan deze conceptcar zijn voorruit openklappen voor een uniek mini-balkon. Aan de grille aan de voorkant is de achthoek te herkennen die ook terug komt op huidige MINI modellen.