mini-electric-blauw-achterkant-union-jack-achterlicht-laden-op-het-werk-mobiel-keram
mini-electric-blauw-achterkant-union-jack-achterlicht-laden-op-het-werk-mobiel-keram

OPLADEN OP HET WERK.

SLIM BEKEKEN.

OPGELADEN NAAR HUIS.

GEBRUIK UW TIJD EFFICIËNT.

Wanneer je jouw elektrische of hybride MINI met name voor woon-werk verkeer gebruikt is het handig als je jouw MINI op het werk kan opladen. Om op het werk op te laden kan je gebruik maken van openbare laadpunten of een laadstation dat bij jouw werkgeven beschikbaar is.  Geen eigen laadplek op het werk? Zoek eenvoudig met de MINI app naar een openbaar oplaadpunt in de buurt.

Met de standaard meegeleverde oplaadkabel kan je jouw MINI eenvoudig opladen bij verschillende laadpunten. Het laden van de BMW stopt automatisch wanneer de accu's vol zijn. Hiervan ontvang je een seintje in de MINI app.

Laadmogelijkheden creëren.

VOOR WERKGEVERS.

Overweeg je als werkgever een laadstation te plaatsen? Onze samenwerking met Eneco eMobility maakt het aantrekkelijk voor werkgevers om een laadstation te plaatsen. Zo kunnen je medewerkers en bezoekers op locatie hun elektrische voortuigen opladen.

Denk hierbij aan speciale oplaad-software zoals AC/DC laadpalen, Wallboxen of andere stopcontacten, maar ook aan afrekeningsmogelijkheden voor het thuis en onderweg opladen van dienstauto’s. We adviseren je graag.

mini-electric-grijs-voorkant-keram