MINI-5-deurs-grijs-zijkant-woonwijk-mobiel-glkg-banner-keram
MINI-5-deurs-grijs-zijkant-woonwijk-mobiel-glkg-banner-keram

MINI FINANCIAL LEASE.

FINANCIER JE MINI ZAKELIJK.

UITGEBREIDE MOGELIJKHEDEN.

ZO WERKT MINI FINANCIAL LEASE

MINI Financial Lease biedt de uitkomst aan iedereen die zakelijk een MINI wil financieren. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent door het vastgestelde maandbedrag voor de gehele looptijd. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kan jij zorgeloos genieten van jouw MINI.

MINI Financial Lease is bijzonder interessant voor zakelijke MINI rijders die de BTW kunnen verrekenen. De investering kan namelijk buiten de normale bedrijfsfinanciering gehouden worden. Ontdek alle voordelen op deze pagina.

MINI-Stuur-keram

GEEN VERRASSINGEN.

VOORDELEN MINI FINANCIAL LEASE.

  • Kies voor een nieuwe MINI of MINI Occasion.
  • Verlaag het maandbedrag met een aanbetaling en/of slotsom
  • De MINI komt op de bedrijfsbalans,
  • Rentekosten en afschrijving zijn fiscaal aftrekbaar.
  • Inzicht in aankomende kosten door vaste looptijd en rente.
  • Onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en verzekering zelf in beheer.
  • Onbeperkt aantal kilometers.

WAT KIES JIJ?

NIEUWE MINI OF MINI OCCASSION FINANCIEREN.

NIEUWE MINI.

Een nieuwe MINI financier je tijdelijk tegen slechts 5,99% rente. Deze rentepercentages gelden wanneer je een nieuwe MINI gaat financieren in combinatie met een Top Cover verzekering. Zonder verzekering is het rentepercentage 6,49%.

MINI OCCASION.

Een MINI Occasion financier je tijdelijk óók tegen slechts 5,49% rente. Deze rentepercentages gelden wanneer je een MINI occasion gaat financieren in combinatie met een Top Cover verzekering. Zonder verzekering is het rentepercentage 6,49%.

Financieren nieuwe MINI: De rente van 5,99% is enkel geldig in combinatie met een MINI Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe MINI. Zonder verzekering is de rente 6,49%. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2022.

Financieren MINI occasion: De rente van 5,49% is enkel geldig in combinatie met een MINI Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en een MINI Service Inclusive onderhoudscontract. Geldt enkel bij de aanschaf van een MINI occasion. Zonder verzekering en zonder onderhoudscontract is de rente 6,49%. Beide producten zijn goed voor 0,5% rentekorting op de basisrente. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2022.

De MINI Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen MINI Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door MINI Financial Services. Rentestand maart 2022.

De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe MINI incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van MINI Private Finance. MINI Private Finance is een product van BMW Financial Services Nederland B.V. en is ingeschreven bij de AFM onder nummer 12043616 als geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 16036186. MINI Financial Lease is een product van BMW Financial Services Nederland B.V.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.