MINI-Cabrio-Zesty-Yellow-voorkant-zijkant-strand-mobiel-glkg-banner-keram
MINI-Cabrio-Zesty-Yellow-voorkant-zijkant-strand-mobiel-glkg-banner-keram

PRIVATE FINANCE.

FINANCIER JOUW MINI ALS PARTICULIER.

PARTICULIER FINANCIEREN.

HOE WERKT PRIVATE FINANCE?

Kies voor zekerheid met MINI Private Finance. Je betaalt namelijk gespreid het aankoopbedrag van jouw MINI met een vast maandbedrag. Met MINI Private Finance financier je als particulier je nieuwe of gebruikte MINI. We vertellen je er alles over.

WAT HOUDT HET IN.

DE VOORDELEN VAN PRIVATE FINANCE.

  • Mogelijk bij nieuwe en gebruikte MINI modellen.
  • De looptijd en het rentetarief zijn vooraf vastgesteld.
  • Na de laatste betaling ben je eigenaar van de MINI.
  • Geen kilometerbeperking.
  • Extra aflossing is tegen betaling mogelijk.
  • Verlaag je maandbedrag met aanbetaling of slotsom.
  • Onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en verzekering heb je in eigen beheer.
MINI-Rijdend-dame-achter-stuur-keram

WAARVOOR KIES JIJ?

EEN NIEUWE MINI OF MINI OCCASSION?

NIEUWE MINI.

Een nieuwe MINI financier tijdelijk tegen slechts 5,99% rente.  Dit rentepercentage geldt wanneer je een nieuwe MINI gaat financieren in combinatie met een Top Cover verzekering. Zonder verzekering is het rentepercentage 6,49%.

MINI OCCASION.

Een MINI Occasion financier je tijdelijk tegen slechts 5,49% rente.  Dit rentepercentage geldt wanneer je een MINI occasion gaat financieren in combinatie met een Top Cover verzekering. Zonder verzekering is het rentepercentage 6,49%.

ALLE KOSTEN INZICHTELIJK.

REKENVOORBEELD.

Contante waarde (aanschafprijs)€ 35.000,-
Contante betaling (aanbetaling)€ 8.750,-
Totale kredietbedrag€ 26.250,-
Duur van kredietovereenkomst (maanden)48
Jaarlijks kostenpercentage5,49%
Termijnbedrag€ 365,23
Slotsom€ 13.125,-
Totaal door jou te betalen bedrag€ 30.665,96
Vaste debetrentevoet5,49%

Financieren nieuwe MINI: De rente van 5,99% is enkel geldig in combinatie met een MINI Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe MINI. Zonder verzekering is de rente 6,49%. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2022.

Financieren MINI occasion: De rente van 5,49% is enkel geldig in combinatie met een MINI Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en een MINI Service Inclusive onderhoudscontract. Geldt enkel bij de aanschaf van een MINI occasion. Zonder verzekering en zonder onderhoudscontract is de rente 6,49%. Beide producten zijn goed voor 0,5% rentekorting op de basisrente. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2022.

De MINI Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen MINI Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door MINI Financial Services. Rentestand maart 2022.

De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe MINI incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van MINI Private Finance. MINI Private Finance is een product van BMW Financial Services Nederland B.V. en is ingeschreven bij de AFM onder nummer 12043616 als geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 16036186. MINI Financial Lease is een product van BMW Financial Services Nederland B.V.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.