MINI_3_Deurs_John_Cooper_Works_Donker_Blauw_Exterieur_Voorkant_Zijkant_Mobiel_Keram
MINI_3_Deurs_John_Cooper_Works_Donker_Blauw_Exterieur_Voorkant_Zijkant_Mobiel_Keram

DE MINI 3-DEURS.

Ontdek 'm bij Keram.

HET ICOON.

HET ULTIEME GO-KART GEVOEL.

De legendarische MINI 3-deurs is vernieuwd. Dit mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Zijn klassieke maar eveneens dynamische silhouet maken een briljante indruk. Bij de laatste update zijn ook weer veel onderhuidse aanpassingen doorgevoerd. Wat niet veranderd is, is het befaamde go-kart rijgevoel en het enorme rijplezier. Maak zelf kennis met het go-kart gevoel met het lage zwaartepunt en hoge toerentallen – en beleef maximaal MINI plezier. Welkom bij Keram.

Kopen vanaf

€ 31.790


Private lease

€ 459


Financieren

€ 318


Netto bijtelling

€ 207

NOG ALTIJD HERKENBAAR MINI SILHOUET.

EXTERIEUR.

De MINI 3-deurs. De klassieker van de MINI familie in een hypermodern jasje. Hij verovert niet voor niets al decennia lang de harten van menig MINI liefhebber! 

MODERN MET ONVERVALST MINI DNA

INTERIEUR.

Hier gebeurt het. Al jouw indrukwekkende MINI momenten leg je vast vanuit een sportief en comfortabel interieur. Fasten your seatbelts en geniet!

MINI_Clubman_Interieur_Rijdend_1520x1014

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN JOUW NIEUWE MINI BIJ KERAM.

Welkom bij Keram, jouw MINI dealer met de persoonlijke touch! Een nieuwe auto kopen is een bijzonder en mooi proces. Maar ook een proces waarbij veel vragen kunnen opkomen. Vraagstukken die voor iedere persoon en in elke situatie anders ingevuld dienen worden. Denk o.a. aan financiële aspecten en verzekeringskwesties. Maar ook tijdens het gebruik geven wij bij Keram jouw MINI de aandacht die hij verdient, zodat jij optimaal kunt blijven genieten van jouw aanwinst. Wanneer jouw MINI behoefte heeft aan onderhoud dan ontvang je automatisch een berichtje van onze werkplaats. Geruststellend, toch?

GEEF JOUW MINI EEN PERSOONLIJKE TWIST.

UITVOERINGEN.

PERFORMANCE.

MINI 3-deurs One
Vermogen van de verbrandingsmotor102 PK (75kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.10.3 s
Max. snelheid193 km/h
MINI 3-deurs Cooper
Vermogen van de verbrandingsmotor136 PK (100kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.8.1 s
Max. snelheid210 km/h
MINI 3-deurs Cooper S
Vermogen van de verbrandingsmotor178 PK (131 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.6.6 s
Max. snelheid235 km/h
MINI 3-deurs John Cooper Works
Vermogen van de verbrandingsmotor231 PK (170 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.6.1 s
Max. snelheid246 km/h

WORDT DIT JOUW NIEUWE MINI?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE MINI 3-DEURS?

Hebben wij je interesse gewekt voor de MINI 3-deurs? Aarzel dan niet en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze actuele voorraad. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze showroom om de MINI van jouw dromen in het echt te komen bewonderen. Laten we kennis maken en voel je welkom bij Keram!

PRIVATE LEASE.

Rijd een gloednieuwe MINI voor een scherp all-in maandbedrag. Je stelt je nieuwe MINI zelf samen. Het maandbedrag is afhankelijk van de gekozen uitvoering, opties, looptijd en de kilometrage. Kom gerust bij ons langs voor een persoonlijk voorstel op maat.

OPERATIONAL LEASE.

Lease jouw nieuwe MINI zakelijk voor een vast bedrag per maand. Breid jouw leaseovereenkomst optioneel uit met een tankpas of winterbanden. Na afloop van de leaseperiode krijg je als eerste de keuze tot (privé) aankoop aangeboden.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Koop jouw nieuwe MINI zakelijk zonder grote eenmalige investering. Betaal je MINI met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Je nieuwe MINI privé aanschaffen zonder grote eenmalige investering. Betaal je MINI met een vast bedrag per maand en tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug. Na betaling van je laatste termijnbedrag is de MINI jouw eigendom.

TOEKOMSTPROOF.

OOK VERKRIJGBAAR ALS MINI ELECTRIC

Wist je dat de MINI 3-Deurs er ook is als volledig elektrisch model? Ontdek de MINI Electric, 100% elektrische modelvariant van de MINI 3-Deurs.