MINI_5_Deurs_Rood_Exterieur_Voorkant_Zijkant_Header_Mobiel_Keram
MINI_5_Deurs_Rood_Exterieur_Voorkant_Zijkant_Header_Mobiel_Keram

DE MINI 5-DEURS.

Ontdek 'm bij Keram.

HET ICOON, MET TWEE DEUREN EXTRA.

HET ULTIEME GO-KART GEVOEL.

De MINI 5-deurs. Twee deuren extra voor meer... 
Meer ruimte voor je passagiers bijvoorbeeld of meer ruimte voor je bagage. Zo haal je nog meer plezier uit je MINI. Uiteraard geniet je onverminderd van dezelfde go-kart rijeigenschappen waar MINI zo bekend om is. Kom hem bij Keram in de showroom bewonderen of kom hem zelf ervaren. Plan nu een proefrit in de MINI 5-deurs.

Kopen vanaf

€ 34.290


Private lease

€ 559


Financieren

€ 325


Netto bijtelling

€ 224

NOG ALTIJD HERKENBAAR MINI SILHOUET.

EXTERIEUR.

Onweerstaanbaar ontworpen. Zijn sterke atletische uitstraling wordt bepaald door het dynamische lijnenspel  en zijn scherpe, strakke stijl gecombineerd met de grote spoorbreedte en korte overhangen. 

HET ONVERVALSTE MINI GEVOEL.

INTERIEUR.

Efficiënte en creatieve ruimtebenutting, daar is MINI groot mee geworden. De MINI 5-deurs geeft meer bewegingsruimte aan je passagiers op de achterbank voor een nog comfortabelere rit. De premium materialen en het stijlvolle ontwerp zorgen ervoor dat jij en je passagiers nooit uitgekeken raken op het interieur. Stap in en geniet van iedere kilometer die je samen met jouw MINI aflegt.

MINI_Clubman_Interieur_Rijdend_1520x1014

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN JOUW NIEUWE MINI BIJ KERAM.

Welkom bij Keram, jouw MINI dealer met de persoonlijke touch! Een nieuwe auto kopen is een bijzonder en mooi proces. Maar ook een proces waarbij veel vragen kunnen opkomen. Vraagstukken die voor iedere persoon en in elke situatie anders ingevuld dienen worden. Denk o.a. aan financiële aspecten en verzekeringskwesties. Maar ook tijdens het gebruik geven wij bij Keram jouw MINI de aandacht die hij verdient, zodat jij optimaal kunt blijven genieten van jouw aanwinst. Wanneer jouw MINI behoefte heeft aan onderhoud dan ontvang je automatisch een berichtje van onze werkplaats. Geruststellend, toch? 

GEEF JOUW MINI EEN PERSOONLIJKE TWIST.

UITVOERINGEN.

PERFORMANCE.

MINI 5-deurs One
Vermogen van de verbrandingsmotor102 PK (75 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.10.6 s
Max. snelheid192 km/h
MINI 5-deurs Cooper
Vermogen van de verbrandingsmotor136 PK (100 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.8.3 s
Max. snelheid207 km/h
MINI 5-deurs Cooper S
Vermogen van de verbrandingsmotor178 PK (131 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.6.7 s
Max. snelheid235 km/h

WORDT DIT JOUW NIEUWE MINI?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE MINI 5-DEURS?

Hebben wij je interesse gewekt voor de MINI 5-deurs? Aarzel dan niet en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze actuele voorraad. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze showroom om de MINI van jouw dromen in het echt te komen bewonderen. Laten we kennis maken en voel je welkom bij Keram!

PRIVATE LEASE.

Rijd een gloednieuwe MINI voor een scherp all-in maandbedrag. Je stelt je nieuwe MINI zelf samen. Het maandbedrag is afhankelijk van de gekozen uitvoering, opties, looptijd en de kilometrage. Kom gerust bij ons langs voor een persoonlijk voorstel op maat.

OPERATIONAL LEASE.

Lease jouw nieuwe MINI zakelijk voor een vast bedrag per maand. Breid jouw leaseovereenkomst optioneel uit met een tankpas of winterbanden. Na afloop van de leaseperiode krijg je als eerste de keuze tot (privé) aankoop aangeboden.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Koop jouw nieuwe MINI zakelijk zonder grote eenmalige investering. Betaal je MINI met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Je nieuwe MINI privé aanschaffen zonder grote eenmalige investering. Betaal je MINI met een vast bedrag per maand en tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug. Na betaling van je laatste termijnbedrag is de MINI jouw eigendom.