MINI_Cabrio_Exterieur_White_silver_Rijdend_Keram_1180x1180
MINI_Cabrio_Exterieur_White_silver_Rijdend_Keram_1180x1180

DE MINI CABRIO.

Ontdek 'm bij Keram.

PUUR. OPENHARTIG. OPWINDEND.

HET ULTIEME GO-KART GEVOEL.

Wij houden van vrijheid. Daarmee kunnen we spontaner leven en genieten van het moment. Bij stilstand of zelfs bij langzaam rijden gaat de elektrisch bedienbare cabriokap in slechts 18 seconden open. Je voelt de wind in je gezicht, de zon op je huid en je weet dat er niets boven je is dan lucht. Meer ontspannen en inspirerend kun je mobiliteit nauwelijks ervaren.

Kopen vanaf

€ 39.190


Private lease

€ 629


Financieren

€ 368


Netto bijtelling

€ 258

NOG ALTIJD HERKENBAAR MINI SILHOUET.

EXTERIEUR.

De MINI Cabrio combineert een charismatische uitstraling met een individueel design. Druk jezelf uit met het brede scala aan kleuren om uit te kiezen. Zo kun je stoer en strak voor de dag komen of sereen en subtiel blijven - of beide. Op de MINI Cabrio raak je in ieder geval nooit uitgekeken. 

MODERN MET ONVERVALST MINI DNA

INTERIEUR.

Heb je de buitenkant naar hartenlust samengesteld? Dan gaan we verder met de individuele afstemming van het interieur. Maak je keuze uit het ruime aanbod aan bekledingen, kleuren en materialen. Bij alle stijlkwesties volgt de MINI Cabrio een duidelijke filosofie: er is veel mogelijk en alles is typisch MINI.

MINI_Clubman_Interieur_Rijdend_1520x1014

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN JOUW NIEUWE MINI CABRIO BIJ KERAM.

Welkom bij Keram, jouw MINI dealer met de persoonlijke touch! Een nieuwe auto kopen is een bijzonder en mooi proces. Maar ook een proces waarbij veel vragen kunnen opkomen. Vraagstukken die voor iedere persoon en in elke situatie anders ingevuld dienen worden. Denk o.a. aan financiële aspecten en verzekeringskwesties. Maar ook tijdens het gebruik geven wij bij Keram jouw MINI de aandacht die hij verdient, zodat jij optimaal kunt blijven genieten van jouw aanwinst. Wanneer jouw MINI behoefte heeft aan onderhoud dan ontvang je automatisch een berichtje van onze werkplaats. Geruststellend, toch?

GEEF JOUW MINI EEN PERSOONLIJKE TWIST.

UITVOERINGEN.

PERFORMANCE.

MINI Cabrio One
Vermogen van de verbrandingsmotor102 PK (75 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.11.0 s
Max. snelheid190 km/h
MINI Cabrio Cooper
Vermogen van de verbrandingsmotor136 PK (100 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.8,7 s
Max. snelheid206 km/h
MINI Cabrio Cooper S
Vermogen van de verbrandingsmotor178 PK (131 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.6.9 s
Max. snelheid230 km/h
MINI Cabrio John Cooper Works
Vermogen van de verbrandingsmotor231 PK (170 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.6.5 s
Max. snelheid242 km/h

WORDT DIT JOUW NIEUWE MINI?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE MINI CABRIO?

Hebben wij jouw interesse weten te wekken voor de MINI Cabrio? Aarzel dan niet en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze actuele voorraad. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze showroom om de MINI van jouw dromen in het echt te komen bewonderen. Laten we kennis maken en voel je welkom bij Keram!

PRIVATE LEASE.

Rijd een gloednieuwe MINI voor een scherp all-in maandbedrag. Je stelt je nieuwe MINI zelf samen. Het maandbedrag is afhankelijk van de gekozen uitvoering, opties, looptijd en de kilometrage. Kom gerust bij ons langs voor een persoonlijk voorstel op maat.

OPERATIONAL LEASE.

Lease jouw nieuwe MINI zakelijk voor een vast bedrag per maand. Breid jouw leaseovereenkomst optioneel uit met een tankpas of winterbanden. Na afloop van de leaseperiode krijg je als eerste de keuze tot (privé) aankoop aangeboden.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Koop jouw nieuwe MINI zakelijk zonder grote eenmalige investering. Betaal je MINI met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Je nieuwe MINI privé aanschaffen zonder grote eenmalige investering. Betaal je MINI met een vast bedrag per maand en tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug. Na betaling van je laatste termijnbedrag is de MINI jouw eigendom.