MINI_Clubman_JCW_Zilver_Exterieur_Achterkant_Zijkant_Keram_Header_Mobiel
MINI_Clubman_JCW_Zilver_Exterieur_Achterkant_Zijkant_Keram_Header_Mobiel

DE MINI CLUBMAN.

Ontdek 'm bij Keram.

EXPRESSIEF, EXCLUSIEF EN KRACHTIG.

HET ULTIEME GO-KART GEVOEL.

Cultuur begint waar het praktische stijlvol en het stijlvolle praktisch is - zoals in de MINI Clubman. Uniek en meteen herkenbaar als typische MINI, het origineel met Britse charme en stadse uitstraling. Van dichtbij onthult de 6-deurs nuttige functies en een variabel ruimteaanbod voor een heel gezin. Als we nog verder kijken springen de hoogwaardige materialen en unieke stijl in het oog, waarmee hij zich onderscheidt van alle andere auto's in zijn klasse.

Als echte allrounder is hij wendbaar genoeg om zijn plek in de stad te vinden. Tegelijkertijd biedt hij voldoende ruimte en comfort om van lange ritten een ontspannen trip te maken.

Kopen vanaf

€ 40.430


Private lease

€ 709


Financieren

€ 391


Netto bijtelling

€ 266

NOG ALTIJD HERKENBAAR MINI SILHOUET.

EXTERIEUR.

Zijn strakke silhouet wordt perfect aangevuld door zijn atletische houding en brede heupen. De echte aandacht trekt hij met zijn unieke 'split-doors' aan de achterzijde die zich graag openstellen voor je bagage. 

MODERN MET ONVERVALST MINI DNA

INTERIEUR.

Het interieur van de MINI Clubman is gericht op comfort en ruimte. Het gebruik van hoogwaardige materialen en hypermoderne cockpittechnologieën zorgen ervoor dat jij en je passagiers zich iedere rit in een heerlijk gevoel van welzijn bevinden.

MINI_Clubman_Interieur_Rijdend_1520x1014

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN JOUW NIEUWE MINI BIJ KERAM.

Welkom bij Keram, jouw MINI dealer met de persoonlijke touch! Een nieuwe auto kopen is een bijzonder en mooi proces. Maar ook een proces waarbij veel vragen kunnen opkomen. Vraagstukken die voor iedere persoon en in elke situatie anders ingevuld dienen worden. Denk o.a. aan financiële aspecten en verzekeringskwesties. Maar ook tijdens het gebruik geven wij bij Keram jouw MINI de aandacht die hij verdient, zodat jij optimaal kunt blijven genieten van jouw aanwinst. Wanneer jouw MINI behoefte heeft aan onderhoud dan ontvang je automatisch een berichtje van onze werkplaats. Geruststellend, toch?

GEEF JOUW MINI EEN PERSOONLIJKE TWIST.

UITVOERINGEN.

PERFORMANCE.

MINI Clubman One
Vermogen van de verbrandingsmotor102 PK (75 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.11.3 s
Max. snelheid188 km/h
MINI Clubman Cooper
Vermogen van de verbrandingsmotor150 PK (110 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.8.6 s
Max. snelheid212 km/h
MINI Clubman Cooper S
Vermogen van de verbrandingsmotor178 PK (131 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.8.6 s
Max. snelheid228 km/h
MINI Clubman John Coooper Works
Vermogen van de verbrandingsmotor306 PK (225 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.4.9 s
Max. snelheid250 km/h

WORDT DIT JOUW NIEUWE MINI?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE MINI CLUBMAN?

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de MINI Clubman? Aarzel dan niet en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze actuele voorraad. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in één van onze showrooms om de MINI van jouw dromen in het echt te komen bewonderen. Laten we kennis maken en voel je welkom bij Keram!

PRIVATE LEASE.

Rijd een gloednieuwe MINI voor een scherp all-in maandbedrag. Je stelt je nieuwe MINI zelf samen. Het maandbedrag is afhankelijk van de gekozen uitvoering, opties, looptijd en de kilometrage. Kom gerust bij ons langs voor een persoonlijk voorstel op maat.

OPERATIONAL LEASE.

Lease jouw nieuwe MINI zakelijk voor een vast bedrag per maand. Breid jouw leaseovereenkomst optioneel uit met een tankpas of winterbanden. Na afloop van de leaseperiode krijg je als eerste de keuze tot (privé) aankoop aangeboden.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Koop jouw nieuwe MINI zakelijk zonder grote eenmalige investering. Betaal je MINI met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Je nieuwe MINI privé aanschaffen zonder grote eenmalige investering. Betaal je MINI met een vast bedrag per maand en tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug. Na betaling van je laatste termijnbedrag is de MINI jouw eigendom.