MINI-Concept-Aceman-voorkant-zijkant-header-mobiel
MINI-Concept-Aceman-voorkant-zijkant-header-mobiel

MINI CONCEPT ACEMAN.

Voorbode voor een nieuwe generatie MINI modellen.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST.

100% ELEKTRISCHE CROSSOVER.

Maak kennis met de MINI Concept Aceman; MINI's eerste volledig elektrische compacte crossover concept car. Hij laat zien wat MINI in petto heeft voor de toekomst van elektrisch rijden. Daarnaast is de MINI Concept Aceman een voorbode voor de nieuwe designtaal waarin technologische innovaties naadloos zijn verwerkt: Charismatic Simplicity.

DYNAMIEK & ZELFVERTROUWEN.

EXTERIEUR.

Het dynamische ontwerp van de MINI Concept Aceman is niet alleen enorm aerodynamisch maar straalt ook zelfvertrouwen uit. Opvallend zijn de brede dorpellijsten en taille, grote wielkasten en de achthoekige grille. Uiteraard komt ook de kenmerkende Union Jack verschillende keren terug in het ontwerp, zoals in de achterlichten en de imperiaal.

De lak is voorzien van unieke PVD-coating die zorgt voor een kameleoneffect: in de carrosseriekleur zijn tinten paars, turquoise, roze, groen en blauw te herkennen. Een unieke verschijning, die MINI Concept Aceman. Precies zoals je mag verwachten van een MINI.

MINIMALISTISCH GENIETEN.

INTERIEUR.

Het minimalistisch vormgegeven interieur is voorzien van bijzonder zorgvuldig uitgevoerde details. Enkele de essentiƫle elementen zijn nog terug te vinden in het dashboard van de MINI Concept Aceman; net zoals Alec Issigonis de originele Mini ontwierp in 1959. De licht gebogen lijnen en vormen geven het interieur van de MINI Concept Aceman een ruimtelijk gevoel terwijl het glazen dak zorgt voor extra veel lichtinval.