MINI_Countryman_Cooper_S_Zilver_Exterieur_Voorkant_Zijkant
MINI_Countryman_Cooper_S_Zilver_Exterieur_Voorkant_Zijkant

DE MINI COUNTRYMAN.

Ontdek 'm bij Keram.

RUIMTE VOOR MEER AVONTUUR.

VERHALEN INBEGREPEN.

Wie veel meemaakt, heeft altijd mooie verhalen. De MINI Countryman maakt de avonturier in je los en beloont je met nieuwe belevenissen. En dat doet hij met speels gemak. Deze veelzijdige en comfortabele SUV biedt ruimte aan vijf inzittenden. Door z’n sterke motoren en onuitputtelijke doorzettingsvermogen kan je offroad plekken ontdekken die je misschien niet voor mogelijk hield. Waar wacht je nog op? Het is tijd voor nieuwe verhalen.

Kopen vanaf

€ 44.190


Private lease

€ 729


Financieren

€ 423


Netto bijtelling

€ 292

NOG ALTIJD HERKENBAAR MINI SILHOUET.

EXTERIEUR.

Het design van de MINI Countryman benadrukt zijn vastberaden offroadkarakter. Elk carrosserie-oppervlak creëert een opvallende visuele energie. Van het kenmerkende design van de voorbumper en de luchtinlaten tot de opvallende koplampen; alles straalt comfort en kracht uit.

HET ONVERVALSTE MINI GEVOEL.

INTERIEUR.

Neem plaats achter het stuur. Luister naar het geruststellende geluid waarmee de deur sluit. Gordel om. Stel je spiegels af en start de motor. Er staat je een volledig nieuwe ervaring te wachten. Een inspirerende autorit. Tijd om gas te geven en te gaan beleven.

MINI_Clubman_Interieur_Rijdend_1520x1014

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN JOUW NIEUWE MINI BIJ KERAM.

Welkom bij Keram, jouw MINI dealer met de persoonlijke touch! Een nieuwe auto kopen is een bijzonder en mooi proces. Maar ook een proces waarbij veel vragen kunnen opkomen. Vraagstukken die voor iedere persoon en in elke situatie anders ingevuld dienen worden. Denk o.a. aan financiële aspecten en verzekeringskwesties. Maar ook tijdens het gebruik geven wij bij Keram jouw MINI de aandacht die hij verdient, zodat jij optimaal kunt blijven genieten van jouw aanwinst. Wanneer jouw MINI behoefte heeft aan onderhoud dan ontvang je automatisch een berichtje van onze werkplaats. Geruststellend, toch?

GEEF JOUW MINI EEN PERSOONLIJKE TWIST.

UITVOERINGEN.

PERFORMANCE.

MINI Countryman One
Vermogen van de verbrandingsmotor102 PK (75 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.12.0 s
Max. snelheid185 km/h
MINI Countryman Cooper
Vermogen van de verbrandingsmotor150 PK (110 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.9.1 s
Max. snelheid214 km/h
MINI Countryman Cooper S
Vermogen van de verbrandingsmotor178 PK (131 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.9.1 s
Max. snelheid225 km/h
MINI Countryman Cooper SE
Gecombineerd vermogen van de verbrandingsmotor en elektromotor220 PK (162 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.6.8 s
Max. snelheid196 km/h
MINI Countryman John Cooper Works
Vermogen van de verbrandingsmotor306 PK (225 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.5.1 s
Max. snelheid250 km/h

WORDT DIT JOUW NIEUWE MINI?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE MINI COUNTRYMAN?

Hebben wij je interesse gewekt voor de MINI Countryman? Aarzel dan niet en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze actuele voorraad. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in één van onze showrooms om de MINI van jouw dromen in het echt te komen bewonderen. Laten we kennis maken en voel je welkom bij Keram!

PRIVATE LEASE.

Rijd een gloednieuwe MINI voor een scherp all-in maandbedrag. Je stelt je nieuwe MINI zelf samen. Het maandbedrag is afhankelijk van de gekozen uitvoering, opties, looptijd en de kilometrage. Kom gerust bij ons langs voor een persoonlijk voorstel op maat.

OPERATIONAL LEASE.

Lease jouw nieuwe MINI zakelijk voor een vast bedrag per maand. Breid jouw leaseovereenkomst optioneel uit met een tankpas of winterbanden. Na afloop van de leaseperiode krijg je als eerste de keuze tot (privé) aankoop aangeboden.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Koop jouw nieuwe MINI zakelijk zonder grote eenmalige investering. Betaal je MINI met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Je nieuwe MINI privé aanschaffen zonder grote eenmalige investering. Betaal je MINI met een vast bedrag per maand en tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug. Na betaling van je laatste termijnbedrag is de MINI jouw eigendom.