MINI_Countryman_Hybride_SE_Zwart_Exterieur_Sneeuw_Voorkant_Zijkant_Keram_Header_Mobiel
MINI_Countryman_Hybride_SE_Zwart_Exterieur_Sneeuw_Voorkant_Zijkant_Keram_Header_Mobiel

MINI COUNTRYMAN PHEV.

HYBRIDE MET PIT.

PLUG-IN HYBRIDE.

BESTE VAN TWEE WERELDEN.

De stoere en avontuurlijke MINI Countryman is ook leverbaar als plug-in hybride variant. Dit model combineert het beste van twee werelden. Zo kun je volledig elektrisch naar je werk rijden en helpt de brandstofmotor jou op weg bij langere ritten. Kies je voor de MINI Countryman PHEV dan ga je voor efficiënt rijplezier. 

Kopen vanaf

€ 47.790


Private lease

€ 749


Financieren

€ 449


Netto bijtelling

€ 316

FASCINEREND ONTWERP.

EXTERIEUR.

De MINI Countryman Plug-In Hybride is anders dan alle andere hybride SUV’s. Hij is namelijk perfect voor als je graag binnen de lijnen rijdt, maar ook af en toe buiten de gebaande paden gaat. Voor de mooiste plekjes moet je vaak de grotere wegen verlaten. Geen probleem met de MINI Countryman, die doorgaat waar het asfalt ophoudt. Avontuur, comfort en efficiëntie gingen nog nooit zo goed samen.

SLIM DESIGN.

INTERIEUR.

Het interieur van de MINI Cooper Countryman PHEV is een inspirerende omgeving met zijn smart technologie en slim design. Het spoort je aan tot het beleven van nieuwe avonturen. Het interieur is gericht op comfort met een uitgebreid aanbod aan materialen en kleuren. Wat dacht je van met zacht leder beklede stoelen voor een gevoel van welbehagen.

HET BESTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN JOUW NIEUWE MINI BIJ KERAM.

Jouw MINI verdient de aandacht die hij nodig heeft. Bij Keram geven wij jouw MINI de aandacht die hij verdient. Om maximaal te blijven genieten van jouw nieuwe MINI is goed onderhoud van belang. Is uw BMW toe aan onderhoud? Dan ontvangt u van ons automatisch een uitnodiging voor onze werkplaats.

MINI_Clubman_Interieur_Rijdend_1520x1014

PERSONALISEER.

UITVOERING.

Van de MINI Countryman is er maar één uitvoering beschikbaar, maar dat betekend niet dat er niets te personaliseren valt. Je hebt namelijk keuze uit negen carrosseriekleuren en vier soorten dakkleuren.

PERFORMANCE.

MINI Countryman PHEV
Gecombineerd vermogen van de verbrandingsmotor en elektromotor220 PK (162 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.6.8 s
Max. snelheid196 km/h

WORDT DIT JOUW NIEUWE MINI?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE MINI COUNTRYMAN?

Hebben wij je interesse gewekt voor de MINI Countryman PHEV? Aarzel dan niet en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze actuele voorraad. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in één van onze showrooms om de MINI van jouw dromen in het echt te komen bewonderen. Laten we kennis maken en voel je welkom bij Keram!

PRIVATE LEASE.

Rijd een gloednieuwe MINI voor een scherp all-in maandbedrag. Je stelt je nieuwe MINI zelf samen. Het maandbedrag is afhankelijk van de gekozen uitvoering, opties, looptijd en de kilometrage. Kom gerust bij ons langs voor een persoonlijk voorstel op maat.

OPERATIONAL LEASE.

Lease jouw nieuwe MINI zakelijk voor een vast bedrag per maand. Breid jouw leaseovereenkomst optioneel uit met een tankpas of winterbanden. Na afloop van de leaseperiode krijg je als eerste de keuze tot (privé) aankoop aangeboden.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Koop jouw nieuwe MINI zakelijk zonder grote eenmalige investering. Betaal je MINI met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Je nieuwe MINI privé aanschaffen zonder grote eenmalige investering. Betaal je MINI met een vast bedrag per maand en tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug. Na betaling van je laatste termijnbedrag is de MINI jouw eigendom.