ekris-schadeherstel-aan-het-werk-schuren-mobiel-Keram
ekris-schadeherstel-aan-het-werk-schuren-mobiel-Keram

AUTOSCHADE.

SCHADEHERSTEL BIJ KERAM.

HERSTEL DOOR ONZE EXPERTS.

KERAM HERSTELT DE SCHADE AAN JOUW MINI.

Niets is vervelender dan schade aan jouw MINI. Jouw trots met schade, dat wil je natuurlijk zo spoedig mogelijk verholpen hebben. Of het nu gaat om grote schade of een kleinere schade, onze schadeherstellers staan voor je klaar. Wij repareren de schade namelijk gewoon in onze eigen speciale schadewerkplaats. Wij repareren jouw MINI volgens de strenge merk kwaliteitsnormen.

Je kunt bij onze schadeherstel experts terecht voor de volgende soorten schadeherstel:

 • Schade aan jouw MINI, denk hierbij aan spotrepair, uitdeuken en herstel- en reparatiewerkzaamheden.
 • Het verhelpen van ruitschade(s).
 • Velgschade.

ÉÉN TELEFOONTJE IS VOLDOENDE

BIJ SCHADE AAN JOUW MINI.

Één telefoontje en wij zorgen voor alles wat nodig is, van een vervangende MINI of BMW, de financiële en administratieve afwikkeling met jouw verzekeringsmaatschappij tot aan vakkundig herstel. Wij repareren strikt volgens de normen van de fabrikant waarbij wij uitsluitend van originele merkonderdelen gebruik maken.

Een deukje in de voorbumper of een iets grotere deuk in de achterbumper. Met onze specifieke vakkennis en moderne reparatiemethodes geniet jij snel weer van het vertrouwde gevoel en optimale veiligheid. Afhankelijk van de grootte van de schade zijn er meerdere mogelijkheden voor ons om de schade aan jouw MINI te herstellen.  

Betreft het een klein deukje of een kras, niet groter dan een A4'tje,  dan kunnen wij met spotrepair vaak de schade herstellen. Spotrepair neemt weinig tijd in beslag en vaak kun je gewoon in onze wachtruimte plaatsnemen om vervolgens weer op pad te gaan in jouw glanzende MINI.

Uitdeuken zonder spuiten behoort ook tot onze werkzaamheden. Wanneer de deuk zodanig gevormd is dat de lak niet beschadigd is kunnen wij dit vaak herstellen zonder dat daar spuitwerk bij komt kijken. 

Indien de schade toch groter is behoort herstel en reparatie tot de mogelijkheden. Hierbij worden onderdelen vervangen en indien nodig ook gespoten in de juiste fabriekskleur. Door het gebruik van milieuvriendelijke lak genieten de overgespoten onderdelen van exact dezelfde afwerking als de niet-gespoten oppervlakken.

Ekris-MINI-schadeherstel-spot-repair
Ruitschade-circkel-wit-mini

HELDERE BLIK.

RUITSCHADE HERSTELLEN.

Een sterretje of een scheurtje in jouw ruit, ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Een sterretje valt in veel gevallen te repareren. Indien het sterretje is uitgegroeid tot een (flinke) scheur dan is vervanging van de ruit onvermijdelijk. Ook voor het herstellen van ruitschade of vervangen van de ruit kun je vertrouwen op de kennis, expertise en vakmanschap die onze schadeherstel experts bezitten.

OEPS, STOEPJE ...

VELGSCHADE.

Er zijn weinig dingen die meer pijn veroorzaken als het raken van een stoeprand en daarbij de velg van jouw MINI beschadigen. We geven het niet graag toe, maar het is ons allemaal vast wel eens overkomen. Gelukkig kun je bij Ekris nu terecht voor het repareren van beschadigde velgen. Hierbij moeten jouw velgen voldoen aan het volgende:

 • Velg is in één kleur. Deze velgen herstellen en spuiten wij zodat ze weer in topconditie zijn.
 • Velgen die afgedraaid zijn. Afgedraaide velgen herstellen wij waarbij blanke lak opnieuw aangebracht wordt en de achtergrondkleur hersteld zal worden.

Herstellen van een velg kan vanaf € 195,- inclusief BTW. Heb je gekozen voor velgherstel bij Ekris dan is het mogelijk dat je jouw velgen 3 tot 4 dagen kwijt bent voor het herstel. Gescheurde en kromme velgen worden vanuit veiligheids- en kwaliteitsoverwegingen niet gerepareerd. 

Ekris-BMW-velg-reparatie-machine

WAAROM KERAM SCHADEHERSTEL?

SCHADEHERSTEL DOOR KERAM. JOUW VOORDELEN:

 • Uitsluitend gebruik van Originele MINI Onderdelen
 • Schade reparatie in eigen huis
 • Strenge kwaliteitseisen, normen van de fabrikant
 • Behoud van de fabrieksgarantie van jouw MINI
 • 4 jaar garantie op de herstelwerkzaamheden
 • Altijd vervangend vervoer beschikbaar