mini-digitaal-scherm-storingsmelding-mobiel-keram
mini-digitaal-scherm-storingsmelding-mobiel-keram

STORING EN REPARATIE.

WIJ HELPEN JE SNEL EN EFFECTIEF.

GEEN ISSUE.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR.

Last van een storing in jouw MINI? Neem dan contact op zodat we je zo snel mogelijk weer op weg helpen. Maak eenvoudig online een afspraak in onze werkplaats met onze werkplaatsplanner, neem telefonisch contact op of kom langs in een van onze vestigingen.

Hoe beter jij de storing of het probleem beschrijft, hoe beter wij je kunnen helpen. Vertel het ons gerust wanneer je al dingen hebt geprobeerd om het probleem te verhelpen en in welke situatie het probleem zich wel of niet voordoet. Met een goed beeld van het probleem kunnen we gericht aan de slag. Zo ben jij binnen no-time weer op weg.

mini-clubman-zwart-zijkant-brug-werkplaats-keram

WIJ GAAN AAN DE SLAG.

JOUW MINI IN ONZE WERKPLAATS.

Wanneer jouw MINI bij ons in de werkplaats is, beginnen we met het uitlezen van de software. Door het uitleesrapport grondig te inspecteren wordt duidelijk of er een diagnose kan worden gesteld of dat er meer onderzoek is. Dit kan bestaan uit het testen van bepaalde onderdelen, sensoren of het doormeten van kabels.

KORTE LIJNEN.

TERUGKOPPELING.

Probleem gevonden? Dan stellen we je direct op de hoogte. Zo weet je precies wat er mankeert en wat de kosten zijn voor het verhelpen van het probleem. Zodra jij akkoord geeft gaan we snel aan de slag om je zo snel mogelijk weer veilig op de weg te krijgen.

mini-werkplaats-velgapparaat-keram

INZICHTELIJK VOOR JOU.

KOSTEN.

Garantie.
Wanneer jouw MINI nog binnen de garantietermijn valt en aan de voorwaarden voldoet zijn de diagnosekosten voor ons. Als blijkt dat er sprake is van een productiefoutje vallen de reparatiekosten natuurlijk ook onder garantie.

Geen garantie.
Valt jouw MINI niet meer binnen de garantieperiode? Dan zijn er kosten verbonden aan het stellen van de diagnose. We beginnen ook nu met het uitlezen, wat 30 tot 60 minuten in beslag neemt. Dit komt neer op zo'n € 68,61 tot € 142,30. Het kan voorkomen dat de storing complexer is dan gedacht. In dat geval is er langer nodig om tot een goede diagnose te komen. Wanneer dit het geval is nemen we contact met je op.

Coulance.
Soms kunnen we beroep doen op coulance. We kunnen dan bepaalde werkzaamheden tegen gereduceerd tarief of zelfs kosteloos uitvoeren. Deze coulanceregelingen zijn altijd alleen van toepassing op Nederlandse MINI's. Wanneer je in aanmerking komt voor een coulanceregeling laten we dit gelijk aan je weten.