Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Disclaimer

Wij waarderen uw interesse in onze producten, diensten en uw bezoek aan onze internetsites. Hoewel wij de informatie op deze sites zo correct en actueel mogelijk trachten weer te geven, zijn wijzigingen in modellen, prijzen, uitvoeringen, technische specificaties, afbeeldingen, typefouten of andere informatie op deze sites te allen tijde voorbehouden. Dit geldt ook voor de prijzen en gegevens van alle aangeboden automobielen en motorrijwielen. Uitgebrachte offertes op onze voertuigen zijn 14 dagen geldig, mocht het desbetreffende voertuig niet verkocht zijn. Aan de inhoud van deze internetsites kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. 
Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze internetsites, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan onze bedrijven, BMW Group Nederland bv en/ of haar leveranciers.

Informatie op deze internetsites, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van onze bedrijven.

Onze internetsite bevat diverse links naar andere sites. Onze bedrijven zijn op geen enkele manier aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan deze internetsites.


Keram bv, Keram bv, Auto AZ bv, Keram BMW Motorrad bv, Keram Schadeherstel bv.