Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

ProTech lakbescherming

U heeft net een auto gekocht en wilt de mooie showroomglans behouden? Dan moet u hem waarschijnlijk vaak poetsen. Toch voorkomt u daar niet mee dat de lak langzaam maar zeker zijn glans verliest. Door o.a. weersinvloeden kunnen er namelijk kleine beschadigingen in het lakoppervlak ontstaan, waardoor vuil zich makkelijker aan uw auto hecht en de auto moeilijker schoon te houden is.

Maar er is een oplossing! Door uw auto met ProTech Lakbescherming te laten behandelen, bespaart u uzelf moeite en beschermt u uw auto tegen vuil en beschadiging door weersinvloeden. Zonder te poetsen! Een ProTech Lakbehandeling wordt uitgevoerd door specialisten. Zo'n behandeling duurt ongeveer een dag, maar er gebeurt een klein wondertje: er wordt een beschermlaagje aangebracht, waardoor de lak spiegelglad wordt. Vuil kan daardoor veel moeilijker hechten en het laagje beschermt tegen weersinvloeden. Zo blijft de lak van uw auto gegarandeerd 5 jaar lang in showroomconditie!

Uit de meest betrouwbare lakduurzaamheistest is gebleken dat met ProTech behandelde lakonderdelen langer mooi, schoon en in topconditie blijven. Tijdens deze test zijn lakdelen met en zonder ProTech behandeling blootgesteld aan de 3 meest agressieve weersinvloeden van buitenaf: UV-stralen, neerslag en temperatuurverschillen. Bij de niet behandelde onderdelen werd er een glansafname van zo'n 28% geconstateerd, bij de met ProTech behandelde onderdelen was dit percentage maar 3%!

Wilt u meer informatie over ProTech of wilt u gelijk een afspraak maken, neem dan contact met ons op.

Download de Protech prijslijst