Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Schade? Eén telefoontje is voldoende


Dan zorgen wij voor alles wat nodig is, van een vervangende BMW of MINI, de financiële en administratieve afwikkeling met uw verzekeraar tot deskundig herstel. Met het garantiecertificaat ‘Erkend BMW en MINI Schadeherstel' heeft u drievoudige zekerheid. Wij repareren strikt volgens de normen van de fabrikant, waarbij alleen originele onderdelen worden gebruikt.

Stappen schadeherstel

De volgende stappen zullen doorlopen worden tijdens een schadeherstel:

  • Schade
  • Demontage
  • Voorbewerken en plaatbewerken
  • Spuiten
  • Reconditioning

Schade

Een schade is altijd vervelend. Maar bij Keram Schadeherstel is uw auto in goede handen. Wij verzorgen uw schade, maar ook de gehele afhandeling ervan. Bekijk hier in vogelvlucht hoe de schade van uw auto weer volledig wordt hersteld. Klik op Diensten en lees hoe wij het gehele traject van de afhandeling aanpakken.

Demontage

Het herstellen van een schade begint met het demonteren van de beschadigde onderdelen. Na een grondige inspectie wordt er een planning gemaakt van de te verrichten werkzaamheden. De nieuwe onderdelen worden besteld en bij binnenkomst gecontroleerd. 

Na de demontage kan het echte autoschadeherstel beginnen.

Voorbewerken en plaatbewerken

De plaatwerkerij heeft een tweeledige taak: het bewerken van nieuwe onderdelen en het herstellen van beschadigde onderdelen.

Nieuwe onderdelen worden worden volledig geprepareerd voordat ze naar de spuiterij gaan. Bij het herstellen van beschadigde onderdelen komt het echte vakmanschap pas echt om de hoek kijken. Onze medewerkers worden hiervoor voortdurend bijgeschoold. Bovendien zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van de laatste toe te passen technieken in de schadeherstelbranche.

Spuiten

Nadat alle onderdelen voorbewerkt zijn kan de spuiterij aan het werk. Deze onderdelen kunnen losse onderdelen zijn, zoals een deur of een bumper, maar ook reeds gemonteerde onderdelen, zoals het motorcompartiment of een c-stijl.

Keram Schadeherstel gebruikt lakken op waterbasis. Deze bijzonder goede lakken zijn minder schadelijk voor het milieu. Zoals u kunt zien zijn ook onze medewerkers zeer goed beschermd. Daarnaast worden alle spuitnevels middels een afzuiginstallatie weggezogen en gefilterd. Ook het milieu verdient bij Keram Schadeherstel de juiste aandacht.

Original BMW en MINI ColorSystem

Ons schadeherstelbedrijf maakt deel uit van het BMW Group Schadenetwerk. Dus beschikken wij over het BMW ColorSystem, een toonaangevende technologie voor watergedragen lakken dat nu reeds voldoet aan de aangescherpte wettelijke eisen. Met het BMW en MINI ColorSystem is een optimale afstemming van de tint en het effect van elke kleur mogelijk. Dat betekent niets minder dan dat het lak- en spuitkwaliteitsniveau van BMW of MINI ook bij ons beschikbaar is.